Doe de SEO quickscan Skip to main content

Webdesign Uden

Uden is een gemeente en stad in Oost-Brabant, wij bieden webdesign aan in Uden en regio Uden. Ben jij ondernemer, of werk je binnen een onderneming en ben je op zoek naar een jong en snel internet bureau dat jullie website kan maken? Dan ben je bij Van Dongen Online aan het juiste adres!

Waarom webdesign Uden bij VDO?

 • Wij zijn gevestigd in Uden en dus altijd dichtbij.
 • Een klantwaardering van 9,2/10.
 • 100+ klanten geholpen.
Doe de gratis quickscan
Ik wil #1 posities
 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Inzicht in de mogelijkheden per mail of telefoon
 • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk

Waar kunnen onze experts je mee helpen?(Vereist)
Naam(Vereist)
Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

10+ jaar ervaring

Wij hebben 10+ jaar ervaring met SEO en hebben al tientallen ondernemers (klein en groot) geholpen met de vindbaarheid van hun website. Zo hielpen we webwinkels met een omzet van meer dan 1 miljoen euro in omzet deze te verdubbelen. Maar ook lokale restaurants om hun aantal reserveringen te verdubbelen.

Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Google Reviews
Wat klanten
over ons zeggen
Van Dongen Online
4.5
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Wij bevinden ons in het centrum van Uden, namelijk in het ‘oude Rabobank-pand’ aan het Brabantplein. Wij richten ons op de regio, wij komen beiden uit Zeeland en werken dus in Uden. Naast Uden werken we voor omliggende plaatsen zoals Volkel, Nistelrode, Mill, Schaijk, Boekel, Vorstenbosch en Zeeland.

Wij kunnen het volgende voor jullie betekenen:

 •  – Webdesign
 •  – WordPress websites
 •  – Webwinkels
 •  – SEO en internetmarketing
 •  – Tekst en contentverzorging
 •  – Bedrijfsadvies

Duidelijke navigatie voor Uden en de regio

De structuur van een website is erg belangrijk. Bij webdesign letten we er nadrukkelijk op hoe de structuur van een website in elkaar steekt, de bezoeker komt ergens binnen in de website en moet vervolgens een pad doorlopen om tot een bepaalde actie te komen. Dit pad stippelen we vooraf al uit, we lichten bepaalde zaken uit, denk aan een contactformulier, telefoonnummer of winkelwagen knop. De zaken die we nadrukkelijk op een pagina naar voren laten komen noemen we ook wel de call-to-action.

Webdesign dat converteert

We vinden het steeds belangrijker, een pagina die er goed uitziet. We willen een website met veel functionaliteiten en er zijn steeds meer zaken die standaard in een website terug moeten komen. Denk hierbij aan de footer, de header, het logo en de contactgegevens. Verder willen we dat een pagina visueel is, ons direct de juiste klanten meegeeft. Zoals hieronder, waar we twee klanten hebben geplaatst uit Uden voor wie we een website hebben gemaakt.

Naast dit vallen binnen de opmaak ook de meer de standaard zaken, zoals de kleurstelling, lettergrootte, kleur van de letters, lettertype, opmaak van de headings (titels). Dit alles maken we zo dat het past bij jouw bedrijf!

Hieronder zie je het voorbeeld van een footer, dit is de footer van deze pagina. We hebben hier duidelijk onze contactgegevens vermeld, om het makkelijker te maken voor bezoekers.

Interactief en toegankelijk

De bovenstaande zaken, navigatie en design, kunnen we ook wel de interactiviteit noemen. Een pagina moet iets doen, er moet iets te beleven zijn. Dit doen we met de navigatie, zo kan een klant altijd doorklikken en nieuwe zaken ontdekken. Maar ook met interactieve buttons, zoals de veel gestelde vragen van hieronder.

Het wordt steeds belangrijker om een goede toegankelijkheid te hebben. Met toegankelijkheid doelen we op gebruiksvriendelijkheid, zoals responsive, geen errors en snelle navigatie. Vooral responsive is hierin erg belangrijk, responsive staat voor ‘schaalbaarheid’, een website moet niet alleen op de computer en laptop mooi weergegeven worden, maar ook op de telefoon, tablets en zelfs televisies. Wij maken websites standaard responsive.

Na het bouwen

Ook nadat de website live is gegaan ben je bij ons nog aan het juiste adres, want wij denken echt met je mee. We geven advies over je website; conversie, SEO, advertenties.  Maar ook over zaken die niet specifiek met je website te maken hebben, zo adviseren wij meerdere webwinkels met inkoop en betaal modules.

Mocht je meer informatie willen over SEO advies, kijk dan even op de pagina van SEO Uden. Mocht je meer informatie willen over webdesign in het algemeen, kijk dan even bij de webdesign pagina van Wikipedia of stel ons gewoon je vragen.

Webdesign Uden en omstreken

Wij werken voornamelijk in Uden en omstreken, dit komt neer op ongeveer de volgende regio: Zeeland, Nistelrode, Heeswijk Dinther, Volkel, Boekel, Mariaheide, Erp en Schaijk. Ook in deze plaatsen kunnen wij gewoon bij je op locatie komen voor een afspraak.

Tijd voor een serieuze aanpak

Wij werken vanuit onze passie om ondernemers te helpen met het behalen van online succes. Wij geloven dat de kracht van internet voor elke branche en onderneming kan werken – mits je er goed gebruik van maakt natuurlijk.

Iedere ondernemer kan online succesvol zijn

Een goede website begint bij een goed plan en een goede strategie. Wie zijn mijn klanten en hoe gaan ze mij online vinden? Hoe zorg ik ervoor dat ze mijn producten en diensten af gaan nemen? Samen gaan we je bedrijf analyseren en een plan opstellen dat zal zorgen dat je meer klanten en omzet binnen gaat halen met je website.

 • Websites moeten een doel hebben en bezoekers triggeren dat doel te behalen.
 • Websites moeten een functioneel design hebben en geschikt zijn voor elk apparaat.
 • Websites moeten gebruiksvriendelijk en intuïtief zijn. De bezoekers moet door je website heen kunnen wandelen.
 • Websites moeten vertrouwen uitstralen en een persoonlijk gevoel geven.
 • Websites moeten veilig zijn voor zowel de beheerders als de gebruikers.
 • Websites moeten snel zijn en binnen 3 seconden laden. Te traag? Dat is pech, dan gaat je bezoeker weg.
 • Websites zonder bezoekers kunnen überhaupt niet succesvol zijn, dus websites moeten vindbaar zijn.
DE ONE STOP SHOP VOOR ONLINE SUCCES

Waarom ondernemers voor VDO kiezen

We doen niet alleen wat je van ons vraagt, maar we zetten die extra stap. Wij denken strategisch met je mee en zorgen er voor dat jouw website en online marketing een succes worden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

 • Jong & enthousiast team
 • Vaste prijzen - je weet altijd waar je aan toe bent
 • Van jouw website een succes maken, dat is ons doel
 • Geen ingewikkelde contracten
 • Website bouw, hosting en online marketing onder één dak
 • Je kunt ons 6 dagen per week bellen bij vragen
Contact opnemen

Veel gestelde vragen beantwoordt

Wat is responsive webdesign? Responsive webdesign houdt in dat een website schaalbaar is voor meerdere devices. Voorheen wilde we dat een website er goed uitzag op een computer, tegenwoordig moet een website er ook goed uitzien op telefoons, tablets en zelfs televisies. Daarom maken wij al onze websites standaard responsive.

Wat is een CMS? CMS is een afkorting voor Content Management Systeem, de naam zegt het al, een systeem om content te managen. WordPress is zo’n CMS. Door het gebruik van een CMS hoeven wij minder tijd te steken in het bouwen van een site, dit scheelt ons en jou tijd en dus geld. Bovendien is een CMS altijd gebruiksvriendelijk, voor ons als bouwer en voor jou als gebruiker.

Wat is WordPress? WordPress is een van de vele CMS’en, maar veruit het populairste. WordPress is zo populair omdat het erg gebruiksvriendelijk is, beter dan andere CMS’en zoals Joomla en Drupal. Wij werken altijd met WordPress, want dit systeem biedt voor iedereen een oplossing.

Wat is een parallax effect? Parallax betekend dat een object op een speciale manier aan een ander object beweegt. Een parallax effect houdt in dat een afbeelding als het ware blijft staan wanneer je naar onder of boven scrollt. Een parallax effect kan er erg goed uit zien, maar we wegen altijd per site af of het van toegevoegde waarde is. Een voorbeeld van parallax-effect kun je vinden op zvuden.nl, wanneer je naar onder scrollt.

Waarom moet ik bij jullie zijn voor een website? Wij doen meer dan alleen het bouwen van een website, wij denken met je mee in jouw bedrijf. Wat zijn jouw wensen, wat zijn de wensen van jouw klanten en bezoekers, hoe ga je meer bezoekers binnenhalen en hoe zorgen we dat een bezoeker zo snel mogelijk van bezoeker naar klant gaat. Wij hebben veel ervaring met (WordPress) website en webwinkels, dus wij kunnen je altijd voorzien van gepast advies. En daar hoef je natuurlijk niet voor te betalen.

Onze aanpak

Wij werken op informele en directe basis, dit houdt in dat we je graag verwelkomen in ons kantoor, dat we indien gewenst eens langskomen en dat je ons altijd vragen kunt stellen.
Wij gaan samen met jou of jullie aan de slag met het realiseren van de website. We kiezen een goede domeinnaam, richten de hosting (technische achterkant) in en stellen het doel op voor de website.

Webdesign met WordPress

Wij werken altijd met WordPress, dit open source CMS is gratis en zeer gebruiksvriendelijk. Wij maken de website in dit programma en geven jou daarna de inloggegevens, zodat jij zelf altijd dingen kunt aanpassen of toevoegen binnen je website. Kortom: jij blijft de baas.

Geen contract

Wij werken niet met contracten. Zo simpel is het. Ben je tevreden? Dan blijf je natuurlijk graag, ben je ontevreden? Dan willen wij je niet langer binden en geven wij je de vrijheid om jouw website gewoon ‘mee te nemen’ naar een andere bouwer.

Na het bouwen

Het realiseren van de website is de eerste stap, maar ook als de website inmiddels afgerond is ben je bij ons nog aan het juiste adres. Wij leveren naast webdesign ook SEO, wij helpen je dus met het hoger scoren in Google.

Webdesign in Uden door VDO

Wil je een gratis offerte ontvangen, of een geheel vrijblijvend gesprek met ons om de mogelijkheden en wensen te bespreken? Neem dan contact met ons op, stuur een mailtje of bel een van ons. Ook als je nog niet zo goed weet wat je wilt, wij kunnen je altijd helpen.

Aandacht voor de klant

Slechte ervaring met andere internet-bureaus? Was je de zoveelste in de rij? Of heb je het gevoel gehad dat er niet echt naar je geluisterd werd?

Wij zijn geen website-fabriek waar websites van de lopende band af komen rollen. We behandelen je niet als nummer, maar werken met een aanpak op maat. Het resultaat is een website die aansluit op jouw doelen en visie als ondernemer.

Totaalpakket voor elke ondernemer

Of je nu een zelfstandige zonder personeel bent, een MKB bedrijf hebt of een grote organisatie runt. Onze websites zijn geschikt voor elke onderneming en branche. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe website perfect aansluit bij jouw bedrijf, wensen en doelen.

Ondernemen zonder omkijken

Uiteraard moet je nieuwe website ergens gehost worden. Je kunt zelf een pakket aanvragen of gebruik maken van ons all inclusive hosting & onderhoudspakket. Wij zorgen dan voor al het onderhoud en updates, zodat je met een gerust hart kunt ondernemen.

Ontmoet onze SEO-experts

De voordelen van je nieuwe website op een rij

Jouw nieuwe website door VDO laten maken betekent: vele handige functies, perfect geoptimaliseerd en eindeloos veel mogelijkheden. Te veel om allemaal op te noemen.

 • Eindeloos bloggen
 • Prachtige foto-gallerijen
 • Contactformulieren
 • Prijstabellen
 • Dynamische foto-sliders
 • Account per medewerker mogelijk
 • Geen technische kennis nodig
 • Geoptimaliseerd voor snelheid
 • Online portfolio beheren
 • Moderne cookiemelding
 • YouTube video’s integreren
 • Koppeling met Facebook
 • Direct aanmelden voor de nieuwsbrief
 • Volledig zelf aan te passen
 • Direct klaar om gevonden te worden in Google
 • 404 pagina op maat
 • Makkelijk landingspagina’s aanmaken
 • Uit te breiden met eindeloos veel plugins
 • Instagram feed
 • Koppeling met Google Analytics
 • Volledig in je eigen huisstijl
 • Zelf het menu aanpassen
 • Voeg makkelijk talen toe

Vragen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.