Doe de SEO quickscan Skip to main content

Search Engine optimization (SEO) Uden

Maar wat houdt SEO precies in? Waarom moet ik bij Van Dongen Online zijn? Welke zaken komen er aan te pas? En hoe zien de kosten er ongeveer uit? We geven je op deze pagina een duidelijker beeld van wat SEO bij ons precies inhoudt.

Waarom SEO Uden bij VDO?

 • Wij komen zelf uit Uden en zijn dus altijd dichtbij.
 • Meer dan 10+ jaar ervaring.
 • Specialist op ieder vlak van SEO (content, backlinks, techniek, etc.)
Doe de gratis quickscan
Ik wil #1 posities
 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Inzicht in de mogelijkheden per mail of telefoon
 • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk

Waar kunnen onze experts je mee helpen?(Vereist)
Naam(Vereist)
Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

Keyword analyse

Wij doen een keyword analyse, zo weten we waar we ons op dienen te focussen met de SEO campagne.

Technische analyse

Vervolgens doen we een technische analyse. Denk aan veiligheid, snelheid en indexeerbaarheid.

On-page

Wij schrijven teksten, verbeteren de interne structuur en optimaliseren de conversie.

Off-page

Wij bouwen backlinks die jouw website écht omhoog pushen. Kwalitatieve en relevante links voor de beste resultaten.

10+ jaar ervaring

Wij hebben 10+ jaar ervaring met SEO en hebben al tientallen ondernemers (klein en groot) geholpen met de vindbaarheid van hun website. Zo hielpen we webwinkels met een omzet van meer dan 1 miljoen euro in omzet deze te verdubbelen. Maar ook lokale restaurants om hun aantal reserveringen te verdubbelen.

Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Google Reviews
Wat klanten
over ons zeggen
Van Dongen Online
4.5
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Technisch op orde

Je hebt al een website of webwinkel, deze heb je door ons laten maken of door een ander bureau. Maar voordat we aan de slag kunnen met het uitbreiden van de website, moeten we eerst een kijkje nemen in de technische kant van de site. Dit noemen we ook wel de ‘achterkant’ van de website, omdat bezoekers dit normaliter niet te zien krijgen.

We checken de techniek van de website op onder meer de url structuur, bestaande content, afbeeldingen, laadsnelheid en nog vele andere zaken. We maken een duidelijk overzicht van zaken die goed zitten en minder goed zijn aan de achterkant. Zo heb jij direct een actieplan om de website te verbeteren.

Heb je liever dat we de technische kant analyseren, maar ook meteen aanpassen? Dat is geen probleem. Met Siem als SEO-expert en Luuk als webdeveloper hebben we de perfecte combinatie om jouw website effectief te verbeteren.

Content / Teksten schrijven

Na de technische analyse zit de website goed in elkaar. Nu gaan we aan de slag met het optimaliseren van de ‘voorkant’ van de website, het deel wat bezoekers juist wel te zien krijgen. We gaan aan de slag met de teksten, afbeeldingen, meta en alles wat verder aan content op de website te vinden is.

We stellen samen met jou een plan op over hoe we het beste aan de slag kunnen gaan met content, denk hierbij aan het opzetten van een blog, het aanmaken van landingspagina’s of het verbeteren van bestaande (product)pagina’s.

Linkbuilding / Social Media

Na de achterkant en de voorkant beiden geoptimaliseerd te hebben, gaan we aan de slag met de ‘buitenkant’. Linkbuilding en Social Media zijn methodes om jouw website onder de aandacht te brengen bij anderen.

Linkbuilding houdt in dat we van andere websites gaan linken naar jouw website, iedere link wordt door Google gezien als een aanbeveling voor jouw website. Als linkbuilding bureau doen we alleen aan linkbuilding vanaf relevante websites en nooit in bulk (spam). We maken samen een plan de campagne voor linkbuilding om de beste resultaten te realiseren.

Conversie optimalisatie / online advies

Wordt de website goed gevonden, maar heb je nog altijd geen conversie? Dan zouden we samen eens moeten kijken naar de ‘conversie gerichtheid’ van de website. Misschien mis je enkele belangrijke elementen in de website om van bezoekers klanten te maken.

Jij verteld ons wat het doel is van jouw website, wij zorgen dat dit op de best mogelijke wijze zo ingericht zal worden. We kunnen hierbij adviseren of uitvoeren.

Werkzaamheden / zelf en uit handen geven

Het is bij ons altijd mogelijk om zelf mee te werken aan de vindbaarheid van jouw website. Wil je bijvoorbeeld dat wij linkbuilding doen, maar wil je zelf de teksten blijven schrijven? Dan is dat geen probleem. Wij bieden de keus om SEO geheel door ons te laten doen, in samenwerking, of zelfs geheel door jouzelf. Indien je het geheel zelf wilt doen kunnen wij je voorzien van passend SEO advies, eenmalig of iedere maand 1 á 2 uurtjes.

Lokale SEO

Het wordt steeds belangrijker, lokale SEO. Met lokale seo doelen we op het vindbaar maken van jouw website voor zoektermen gericht op jouw regio. Bijvoorbeeld: “Schilder” in combinatie met “Uden”. We gaan hier specifiek voor aan de slag door het optimaliseren van jouw website, het schrijven van teksten en lokale linkbuilding in te zetten. We leggen je hier graag meer over uit.

DE ONE STOP SHOP VOOR ONLINE SUCCES

Waarom ondernemers voor VDO kiezen

We doen niet alleen wat je van ons vraagt, maar we zetten die extra stap. Wij denken strategisch met je mee en zorgen er voor dat jouw website en online marketing een succes worden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

 • Jong & enthousiast team
 • Vaste prijzen - je weet altijd waar je aan toe bent
 • Van jouw website een succes maken, dat is ons doel
 • Geen ingewikkelde contracten
 • Website bouw, hosting en online marketing onder één dak
 • Je kunt ons 6 dagen per week bellen bij vragen
Contact opnemen

Onze werkwijze

Deze stappen nemen wij om jouw succes te ontwikkelen.
Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Vooraf

Het eerste gesprek

Voor onze afspraak ontvangen we graag inzichten in jullie keywords en concurrenten. Aan de hand hiervan geven wij jou inzicht in de zoekvolumes, de sterkte van de concurrentie en wat we voor jouw website zouden moeten doen.

Begin van de samenwerking

Afspraak en overeenkomst

Tijdens de afspraak nemen wij je mee in de positieve en negatieve punten binnen jouw website. Zo krijg je optimaal inzicht. We doen je vervolgens een voorstel voor de samenwerking qua budget / uren.

Aan de slag

De samenwerking

We komen tot overeenkomst voor de samenwerking. Wij gaan aan de slag met de SEO. Wij beginnen met de keyword analyse en technische analyse. Vervolgens gaan we doorlopend aan de slag met de teksten (on-page) en linkbuilding (off-page).

Bijsturen en verbeteren

Doorlopend optimaliseren

We bespreken de resultaten per telefoon, mail of Skype. Wij geven jou inzicht in wat we gedaan hebben en wat het resultaat is. Zelf heb je altijd inzicht in de Analytics. Zo blijven we samen optimaal bijsturen. Ook als jullie bijvoorbeeld een nieuw product of dienst aanbieden.

Resultaten van onze klanten

Alle voordelen van SEO van VDO op een rij

Enorm veel voordeel dankzij SEO van VDO.
Wij zijn de specialist, hieronder geven we je puntsgewijs aan waarom en hoe.

 • Vaste prijs – geen onverwachtse kosten
 • Professioneel advies dankzij jarenlange ervaring
 • Geen ingewikkelde contracten. Daar wordt niemand vrolijk van
 • Wij denken niet vanuit SEO – maar vanuit het groeien van jouw business
 • Wij genereerden 1.000.000+ extra bezoekers voor onze klanten
 • Ervaring met webwinkels en websites – nationaal en internationaal
 • Wij zijn informeel en direct – zo laten we jouw bedrijf écht groeien
 • Heldere afspraken, dan weten we beide waar we aan toe zijn
 • SEO experts in Duitsland en België (inclusief linkbuilding)

Ontmoet onze SEO-experts

Met VDO kies je voor

Veelgestelde vragen

Waarom is SEO belangrijk?

Tegenwoordig is internet steeds meer leidend in ons leven. We bezoeken per dag ontzettend veel websites, we besteden uren op ons laptops en telefoons. Maar door deze groeiende vraag is het aantal websites ook hard toegenomen. Door de enorme toename van het aantal websites is er steeds meer concurrentie online, want men begrijpt beter dat er geld verdient kan worden met een website. SEO is een methode om de concurrentie te verslaan en zelf bezoekers binnen te halen, hierdoor verdien jij het geld in plaats van jouw concurrent.

Is er veel verandert in SEO?

Ja, door de ontwikkeling van het internet is SEO ook constant in beweging. Vroeger was het voldoende om een website te hebben, teksten te plaatsen en hiernaar te linken van andere websites. Zo eenvoudig is het niet meer, tegenwoordig zijn er zo’n 250 factoren die van belang zijn voor Google. Zo is het belangrijk om relevant te zijn, durven te delen en vooral niet te spammen. Zo zijn wij voorstanders van de ‘link-bait’ strategie, een methode waarbij wij iets aan anderen geven (zoals een sample, advies, o.i.d.) waardoor zij juist terug willen linken naar onze pagina. De uitdaging is om steeds creatiever te zijn, maar dat doen wij graag!

Is SEO beter dan Adwords?

Ja en nee. SEO is het organisch en onbetaald ranken in de pagina’s van Google, we gaan hierbij actief aan de slag met de eigen website. Adwords daarentegen is juist het betalen voor clicks naar jouw website. Naar onze mening is Adwords een korte-termijn visie die snel veel op kan leveren, maar zodra je stopt weer volledig weg is. SEO is het constant verbeteren van je eigen website, ook als je hiermee stopt bestaat deze waarde nog. Wij zijn groot voorstander van SEO, want dat levert op de lange termijn meer op. Maar soms adviseren we om er Adwords naast te nemen, om ook op korte termijn te kunnen boosten.

Vragen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.