Linkbuilding uitbesteden

Wij bij van Dongen online helpen jou wanneer je jouw linkbuilding campagne wilt uitbesteden! Linkbuilding uitbesteden is niet al te moeilijk. Wij gaan aan de slag met externe links op echte websites, relevante websites, forums of startpagina’s verwant met jouw branche. Wij brengen jouw bedrijf naar een hoger niveau met onze ervaring en expertise. De linkbuilding specialisten van VDO staan tot je dienst!

Meer competitie, hoe pak je dat aan?

Het internet is nu competitiever dan ooit tevoren. Concurrenten liggen continue als gevaar op de loer. Wij kijken niet enkel naar jouw bedrijf, maar ook naar de concurrentie. Wij noemen onszelf graag linkbuilding specialisten. Het kan een redelijke stap zijn om linkbuilding uit te besteden, maar wij nemen het traject graag op ons, als linkbuilding specialisten weten wij hoe we jou kunnen laten groeien, in welke branche je ook actief bent. Wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve linkbuilding, dan moet je ons hebben!

Wij kennen de verschillende linkbuilding technieken die nodig zijn voor organische vindbaarheid. Waardevolle content alleen is niet genoeg, relevante backlinks door middel van een passende linkbuilding techniek is een must.

Hoe werkt linkbuilding precies?

Wanneer je denkt aan linkbuilding uitbesteden dan kan het best zijn dat je niet precies weet wat het nu precies inhoudt. Want hoe werkt linkbuilding, en waarom zou je dat uitbesteden aan linkbuilding specialist Van Dongen Online? Dat leggen we je haarfijn uit.

Kwalitatieve backlinks op relevante websites

Linkbuilding kunnen we omschrijven als het verkrijgen van kwalitatieve backlinks op andere relevante websites waar in de content een link naar jouw website wordt geplaatst. Voor bedrijven is dit een cruciale factor op het gebied van vindbaarheid in de digitale wereld. 

Directe interesse wekken

Zo verspreidt je informatie over jouw diensten via artikelen die worden gelezen door mensen die onderwerpen verwant aan jouw producten of diensten interessant vinden. 

Dit betekent een grotere kans op het genereren van meer website traffic. Zoekmachine optimalisatie en linkbuilding hebben de nodige verwantschappen.

Linkbuilding en zoekmachines, hoe zit dat precies?

De links in de artikelen worden niet enkel gebruikt door de bezoekers die de artikelen lezen. Google benut links op precies dezelfde wijze als bezoeker. Zoekmachines hebben een bot die gebruik maakt van backlinks door middel van HTML. Hierbij kunnen we onderscheid maken tussen interne- en externe links. Interne links verwijzen naar een andere pagina op een bepaalde website, terwijl externe links verwijzen naar een andere website.

Externe links hebben de meeste aandacht

Wanneer we het hebben over linkbuilding uitbesteden dan ligt de focus vooral op links op extern niveau. Dit zijn de links waardoor Google ziet dat de website content die wij maken gebruikt als bron. Waardevolle websites die naar jouw website linken kan zorgen voor een enorme boost. Maar deze links verkrijgen is niet zo makkelijk, en een goede linkbuilding strategie is daarvan uiterst belang voor goede vindbaarheid via deze methode.

Wat is de toegevoegde waarde van linkbuilding?

De net genoemde informatie geeft de waarde van linkbuilding eigenlijk al direct heel goed aan. Een link in een bepaalde tekst maakt het een stukje makkelijker voor de Googlebot om van website naar website te gaan. Wanneer de Googlebot bijvoorbeeld twee keer per week een bezoekje brengt aan jouw website in plaats van één keer, dan zullen nieuwe updates aan je website sneller worden geïndexeerd.

Daar komt nog bij dat backlinks altijd interessant zijn voor de bezoekers. Dit is ook een van de redenen waarom linkbuilding uitbesteden waardevol is. Wij zorgen ervoor dat er content komt verwant aan jouw producten of diensten waarin waardevolle backlinks worden verwerkt die voor de bezoekers direct interessant zijn. Met links naar je website via relevante sites kun je veel extra klanten genereren.

Relevante content

Wanneer je bijvoorbeeld een webshop bezit over LED verlichting, en er wordt een artikel geplaatst over LED verlichting op een relevante website, dan krijg je een hoop bezoekers die op het artikel klikken omdat het onderwerp voor hen al interessant is. Grotere kans dus dat ze ook naar jouw website zullen komen, en daar ook even zullen rondkijken.

Linkbuilding en SEO

De voornaamste reden om aan website linkbuilding te doen is vanwege Google zelf. Een groot aandeel van internetbedrijven doet aan linkbuilding omdat dit voor hen betere resultaten oplevert in de Google ranking. 

Wat kan een linkbuilding bureau voor je doen?

Wanneer er backlinks staan in relevante artikelen dan toont dit Google dat er over deze website wordt geschreven, ofwel dat de website relevant is. Wanneer je op dit gebied continu blijft optimaliseren dan kun je met een succesvolle linkbuilding strategie uiteindelijk het ultieme doel bereiken: De eerste pagina, in de top 3 posities. Linkbuilding uitbesteden aan een linkbuilding bureau heeft zo zijn voordeelen. Bij VDO kennen we alle linkbuilding technieken om jouw site beter organisch vindbaar te maken, zonder dat je door Google wordt afgestraft. Want ja, dat kan ook nog.. 

Bij Google draait alles om kwaliteit, linkbuilding specialist VDO weet raad!

Voor Google is kwalitatieve content het belangrijkste. Content is een belangrijke factor die uiteindelijk interessant is voor de internetgebruiker en ook voor de zoekmachine zelf. Kwalitatieve content is belangrijk, maar wanneer we het hebben over posities winnen dan staat Google centraal. Google herkent ook de andere websites die in dezelfde markt opereren, de concurrentie dus.

Als je linkbuilding uitbesteedt bij Van Dongen Online dan krijg je te maken met linkbuilding specialisten die weten wat ze doen. Wij als linkbuilding bureau snappen hoe je waardevolle content, creërt en gebruikt voor de beste linkbuilding strategie. Want als je linkbuilding zelf doet, en vervolgens de vervolgens de verkeerde strategie gaat toepassen dan kan het zelfs zijn dat dit door Google afgestrafd wordt omdat dit als manipulatie wordt gezien. En zie dan nog maar eens een goed linkbuilding traject te realiseren! Daarom zijn linkbuilding bureaus the way to go.

Linkbuilding uitbesteden - resultaat

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Dit is een veelgestelde vraag, want dat kun je toch makkelijk zelf? De denkfout die veel ondernemers maken is dat ze complexe processen onderschatten. Waar het aan het einde van de dag allemaal om draait is om hoger te komen in Google haar zoekresultaten. Maar het creëren van backlinks, dat is zo simpel nog niet. 

Google is competitiever dan ooit tevoren. Des te belangrijker dus dat jij de linkbuilding en alles wat daar bij komt kijken goed op orde hebt.

De concurrentie is moordend. Wanneer je als ondernemer er niet voor kiest linkbuilding bij een linkbuilding bureau uit te besteden dan is de kans groot dat je een hoop klanten misloopt of zelfs kwijtraakt.

Veel ondernemers hebben de capaciteiten en kennis niet die een ervaren online marketing bureau als VDO wel heeft. Wanneer je als ondernemer echt wilt slagen, dat volgende level wilt bereiken en de competitie voorbij wilt en voor wilt blijven, dan is VDO de juiste partner om jou te helpen met SEO en online marketing. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van een SEO powersuite, om jou beter te kunnen helpen om door te groeien.

ahrefs

screaming frogsemrush

Linkbuilding uitbesteden, hoeveel kost het precies?

We proberen altijd op dit gebied zo specifiek mogelijk te zijn. Het is echter vrij lastig om hier in dit artikel en prijs te pinnen op linkbuilding uitbesteden. 

Gratis quickscan

De kosten voor het uitbesteden van linkbuilding zijn vrij variabel. Je kunt bij ons makkelijk een gratis quickscan aanvragen, hier krijg je binnen een dag reactie en wij kunnen direct een zo specifiek mogelijke indicatie geven van de prijs.

Wij staan altijd open voor interactie, het is makkelijk contact met ons op te nemen en wij doen ons best om meteen met een reactie aan de slag te gaan.

Vrij linkbuilding uitbesteden

Je kunt bij ons terecht voor een strategie die op maat wordt geleverd. We brengen een duidelijk plan in kaart, en dat plan voeren we uit. Wij hebben meer dan acht jaar SEO ervaring, en dat gebruiken we continu opnieuw.

Sommigen vragen zich af of het linkbuilding uitbesteden het nog op dit moment nog waard is. Wij zouden zeggen, juist in nu! Een effectieve kwalitatieve linkbuilding strategie zal de komende tijd enkel belangrijker worden aangezien de competitie steeds verder toeneemt. De concurrentie is al groot, en de concurrentie zal blijven groeien.

Belangrijk is wel om vooral niet bang te zijn voor concurrentie, dan komen we nergens. We gaan samen kijken naar wat we kunnen doen, het is vooral belangrijk om van concurrenten te leren, om te kijken hoe zij hun autoriteit opbouwen en zo hun vindbaarheid in Google realiseren. Wij als linkbuilding specialist gaan er alles aan doen om jou te laten groeien!

Hoe gaan wij als linkbuilding specialist te werk?

Meer dan 100 ondernemers zijn jou al voorgegaan. Wij hebben hen geholpen met een succesvolle ervaren linkbuilding strategie. Maar hoe gaan wij nu precies te werk?

Continue optimalisatie is het doel

Wij streven er naar om onze klanten op een natuurlijke manier te helpen. Bij ons kun je met een gerust hart de last van linkbuilding uit handen geven en altijd rekenen op resultaten die jou écht verder brengen.

Zo begint het

Tijdens het eerste gesprek vragen we om inzicht in de keywords en de concurrenten die jullie hebben als bedrijf. We gaan dan aan de slag met het creëren van inzicht in de zoekvolumes en dan kunnen wij gericht kijken wat er voor jouw website nodig is, en wat we voor je kunnen betekenen.

Vervolgens gaan we kijken naar de positieve en negatieve punten van jouw campagne. We geven openheid in wat er goed is aan het huidige linkprofiel, maar we zijn ook eerlijk in wat er niet goed is. Daar gaan we aan werken. Zo heb jij het voordeel van transparantie in combinatie met optimale inzichten. Wanneer we allebei weten waar we aan toe zijn, dan kunnen we pas echt optimaal samenwerken. 

Wij hebben geen verschillende linkbuilding pakketten of categoriën waar klanten binnen vallen zoals de meeste bedrijven dat wel hebben. Wij kijken echt naar jou als klant. Hoe kunnen we de zoekmachine resultaten voor jou verbeteren. Iedere klant is anders, dat maakt dat iedere samenwerking voor ons uniek is, dat maakt ons een goed linkbuilding bureau. Persoonlijke benadering is voor ons de sleutel naar betere resultaten.

Straight to work!

Wanneer we het eens zijn op het gebied van hoe de samenwerking zal verlopen beginnen we de echte analyse. Hier wordt het iets technischer. Vervolgens gaan we aan de slag met content. 

Natuurlijk linkprofiel

Op het gebied van linkbuilding uitbesteden spelen dus websites waar wij content op plaatsen die vervolgens worden gevuld met backlinks naar je website een grote rol. Wij zorgen er voor dat er kwalitatieve links op een natuurlijke manier in de tekst worden verwerkt, zodat het voor potentiële klanten uitnodigend is om op de link te klikken. Een natuurlijk linkprofiel kan een groot verschil maken voor jouw succes.

Telkens weer verder

Vervolgens is onze linkbuilding ook gericht op telkens weer opnieuw optimaliseren, we geven jou een uitgebreid inzicht van wat we hebben bereikt. Je krijgt zelf ook inzicht in de data voor volledige transparantie, om ons te kunnen controleren op wat wij doen voor jouw website.

Wij blijven samen met jou constant bijsturen, telkens weer. Het eindigt dus niet bij het plaatsen van een content op websites. Wij blijven met jou streven naar continue vindbaarheid.

Waarom juist bij linkbuilding bureau VDO?

VDO is voor jou de beste keuze. Wij bij VDO beschikken over een stabiel en groot netwerk aan websites, publishers en partners die samen met ons werken aan het leveren van de hoogste kwaliteit. Niet enkel in Nederland, maar ook in Duitsland, Engeland, de Verenigde Staten, Canada en ga zo maar door.

Meer omzet met de linkbuilding techniek van VDO

Linkbuilding uitbesteden bij ons brengt vanzelfsprekend een hoop voordelen met zich mee. Wij hebben de juiste kennis en ervaring. Meer dan 100 ondernemers zijn je al voorgegaan en wij hebben hen geholpen met het bereiken van serieuze omzetstijgingen. Linkbuilding uitbesteden bij ons levert dankzij onze specialisten kwalitatieve resultaten op die jouw bedrijf meer opleveren dan dat het kost.

Wij kijken niet enkel intern, maar ook extern. Op deze manier anticiperen wij op wat de concurrentie doet, om hen te overstijgen en voor te blijven.

Linkbuilding bij VDO

Wat is er belangrijk bij uitbesteden linkbuilding?

De wereld van linkbuilding heeft sinds 2012 een hoop veranderingen ondergaan. Sinds 2012 is de eerste iteratie van de Penguin uitgerold. 

Dit wil zeggen dat websites die een lagere kwaliteit hadden wanneer het aankomt op linkbuilding een forse daling zagen in de ranking op Google. Daarnaast werden er ook zogezegd ‘handmatige straffen’ uitgedeelt. Dit had tot gevolg dat er websites volledig uit de Google ranking zijn weggenomen.

Linkbuilding vandaag de dag

Het belangrijkste bij linkbuilding vandaag de dag is dat linkbuilding uitbesteden steeds vaker wordt gedaan. En waarom? Omdat die stijging in kwaliteitseisen alleen maar groter en groter wordt. Kwaliteit in de linkbuilding strategie is nu meer belangrijk dan ooit tevoren. Conclusie, linkbuilding uitbesteden is altijd een goed idee. 

Posities winnen in Google is waar het om gaat. Wij maken geen gebruik van spam websites, maar echte websites die relevantie bieden voor jouw bedrijf. Zo werken we richting het behalen van resultaten met onze experts.

Wat wel en wat niet doen bij het uitbesteden van linkbuilding?

Wanneer je jouw linkbuilding uit handen laat nemen door een linkbuilding bureau dan zijn er een aantal do’s en dont’s. Deze lichten we hieronder verder toe.

Regelmaat

Het voornaamste punt is transparantie en regelmatige communicatie. Wanneer we elkaar continu updates geven van hoe de zaken ervoor staan dan kunnen we ook direct anticiperen op de nieuwe ontwikkelingen.

Natuurlijke linkbuilding en de meest effectieve linkbuilding strategie

Absoluut essentieel is natuurlijke linkbuilding. Het is uiteraard een plausibele mogelijkheid om binnen enkele weken een aantal honderden links te verkrijgen op een bepaald blog. Echter, meer in één keer is niet altijd beter bij Google. Sterker nog, dit werkt zelfs averechts. Dit wordt namelijk gezien als onnatuurlijke ontwikkeling, wat de kans op negatieve effecten alsmaar groter maakt. Het is belangrijk dat de methode die gebruikt wordt zo natuurlijk mogelijk is voor de zoekmachine. Dit is waar we bij VDO aan werken. Zo laten we jou groeien, op een natuurlijke manier.

KPI’s

Ook belangrijk is hoe de strategie wordt opgesteld. De strategie wordt namelijk bepaald aan de hand van een aantal diverse factoren, waaraan vervolgens weer KPI’s worden gekoppeld. Wanneer we aan de aanvang van een traject staan dan bepalen we samen hoe we het gaan doen. Alles gaat in overleg, ook het uitkiezen van de zoekwoorden. Deze worden vervolgens gekoppeld aan pagina’s die relevant zijn voor de desbetreffende zoekwoorden. 

Wat doe je zelf?

De belangrijke vraag die ook gesteld moet worden is, wat kun je zelf doen wanneer we praten over linkbuilding uitbesteden? De vraag kan beter worden geherformuleerd. Je kunt beter zeggen: ‘Wat wil je zelf doen bij linkbuilding uitbesteden?’ De keuze is volledig aan jou. Wij stellen ons flexibel op, wij doelen erop om met jou te werken, zoals jij als klant het graag ziet. Wanneer er dingen zijn waarvan je denkt dat je ze het best zelf kunt doen dan kunnen we dit overleggen. Het is belangrijk dat we beide weten waar we aan toe zijn, zo kunnen we effectief samenwerken. Geef hier echter wel duidelijkheid over, dan weten we allebei wat ons te doen staat.

Jij krijgt inzage

Online vindbaarheid is een lastige kwestie. Een onnatuurlijk linkprofiel kan roet in het eten gooien voor je bedrijf een die belangrijke online vindbaarheid flink aanttasten. Daarom is het voor een maximale ”trust flow” voor ons belangrijk dat jij inzage krijgt hoe het met de campagne gesteld is. Dit kan bijvoorbeeld door een maandelijkse rapportages. In die maandelijkse rapportage laten wij dan onze vooruitgang zien, en zijn we open en eerlijk over waar jij aan toe bent. Zo kun jij bijvoorbeeld het aantal backlinks zien dat we hebben gerealiseerd en zo kun je bekijken of er al een indrukwekkend linkprofiel is gerealiseerd.

Als je als klant andere voorkeuren hebt om meer transparantie te garanderen dan staan wij ook voor suggesties open. Wij kunnen ook suggesties doen op basis van jouw situatie als klant. Zoals gezegd, iedere klant is anders, dat betekent dat wij je ook zo benaderen, op de manier die het beste bij jou past.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op!