Keyword analyse

Wij doen een lokale keyword analyse, zo weten we waar men op zoekt in jouw stad en regio.

Technische analyse

Vervolgens doen we een technische analyse. Denk aan veiligheid, snelheid en indexeerbaarheid.

On-page

Wij schrijven schrijven teksten voor jouw bedrijf en regio, verbeteren de interne structuur en optimaliseren conversie.

Off-page

Wij bouwen (lokale) backlinks die jouw website in de local pack laten zien. We optimaliseren jouw Google Mijn Bedrijfspagina voor optimaal resultaat.

Winnen in Google

Met onze 5+ jaar SEO ervaring weten we hoe we jouw website hoog in Google laten ranken. Boven jouw concurrenten.

Haal meer bezoekers binnen

Door top posities in Google haal je met jouw website meer gerichte bezoekers uit Google. Bezoekers die op zoek zijn naar jouw product of dienst in jouw stad en regio.

Haal meer business uit je site

Door de gerichte bezoekers die wij voor jouw website binnenhalen, haal jij direct meer leads, reserveringen, verkopen en aanvragen uit jouw website.

5+ jaar ervaring

Wij hebben 5+ jaar ervaring met lokale SEO en hebben al tientallen lokale ondernemers geholpen met de vindbaarheid van hun website. Zo hielpen we lokale restaurants om hun aantal reserveringen te verdubbelen en slotenmakers om het aantal telefoontjes te verdrievoudigen.

Effectief voor lokale bedrijven

Wij helpen bedrijven uit onder meer deze branches met het genereren van extra business:

 • Restaurants
 • Slotenmakers
 • Accountants
 • Belastingadviseurs
 • Rijscholen
 • Autogarages
 • Fysiotherapeuten
 • Kledingwinkels
 • Kapsalons

Effectieve lokale SEO

Wij leveren lokale SEO diensten voor bedrijven in de regio Eindhoven – Nijmegen – Den Bosch. Daarbinnen vallen onder meer Uden, Oss, Veghel, Wijchen en Rosmalen. Met ons kantoor te Uden hebben we een centrale locatie binnen deze driehoek. Wij wonen en werken hier en weten dus wat er speelt.

DE ONE STOP SHOP VOOR ONLINE SUCCES

Waarom ondernemers voor VDO kiezen

We doen niet alleen wat je van ons vraagt, maar we zetten die extra stap. Wij denken strategisch met je mee en zorgen er voor dat jouw website en online marketing een succes worden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

 • Jong & enthousiast team
 • Vaste prijzen - je weet altijd waar je aan toe bent
 • Van jouw website een succes maken, dat is ons doel
 • Geen ingewikkelde contracten
 • Website bouw, hosting en online marketing onder één dak
 • Je kunt ons 6 dagen per week bellen bij vragen
WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

100+ ondernemers gingen je voor

Van Dongen Online heeft ons goed geholpen bij ons digitale vraagstuk. Luuk en Siem hebben onze ideeën erg goed vertaald en daarnaast veel creativiteit toegevoegd. Wat wij erg fijn vinden is het tempo waarin VDO werkt. Luuk en Siem reageren meteen, zijn goed bereikbaar en gaan direct over tot actie. Kortom: Snel, creatief en doelgericht. Daarom is VDO voor ons de juiste partner.

Het contact met Luuk & Siem loopt soepel, handige jongens die van aanpakken weten. Zij voeren niet alleen opdrachten uit maar denken zelf ook actief mee met doorvoeren van verbeteringen. Wil je je webshop professionaliseren en/of beter vindbaar worden in zoekmachines? Dan beveel ik Van Dongen Online van harte aan.

We wilden geen standaard website maar een website waarop de bezoeker meteen een “waauw gevoel” krijgt. Luuk begreep direct wat we bedoelden en ging daarmee aan de slag. We zijn heel kritisch naar Luuk toe geweest maar hij ging daar telkens goed mee om en paste meteen onze opmerkingen aan. Het eindresultaat is fantastisch en precies zoals we dit voor ogen hadden.

Het team van Van Dongen Online is een professioneel team met jonge gepassioneerde medewerkers. Ze zijn in staat om uw wensen te vertalen naar een fijne website die precies de juiste uitstraling heeft. Ook na afronding van de opdracht zijn zij steeds bereid tot het verlenen van goede service.

Van Dongen Online is een flexibele, inspirerende en gedreven partij die met veel energie en creativiteit elke online uitdaging aan gaan. Korte lijntjes en toffe resultaten! Deze mannen maken wat jij in je hoofd hebt en dan nóg beter!

Diverse websitebouwers aan tafel gehad. Het gevoel van Van Dongen Online was meteen goed. Het was dan ook niet moeilijk om een keuze hierin te maken. Alles is correct verwerkt en snel online. Wij kunnen Van Dongen Online dan ook zeker aanbevelen.

In het eerste gesprek was er direct een klik. VDO heeft uitstekend werk geleverd. Professionaliteit, no nonsens, meedenken, flexibiliteit, klantgerichtheid en snelheid staan synoniem voor de aanpak van VDO. Ook na het live gaan van de website is er nog geregeld contact. Gewenste aanpassingen aan mijn website worden snel en juist ingevuld. Samenwerken met VDO kan ik iedereen aanbevelen.

NIET ZOMAAR SEO

Lokale SEO met een visie en strategie

Steeds meer mensen zoeken lokaal. Of je nu een restaurant runt of een slotenmaker bent, wij zorgen ervoor dat zoekenden in jouw stad en regio JOU vinden in plaats van jouw concurrent. Zo haal jij direct meer bezoekers, aanvragen en omzet binnen.

Onze werkwijze

VOORAF

Het eerste gesprek

Voor onze afspraak ontvangen we graag inzichten in jullie keywords en concurrenten. Aan de hand hiervan geven wij jou inzicht in de zoekvolumes, de sterkte van de concurrentie en wat we voor jouw website zouden moeten doen.

BEGIN VAN DE SAMENWERKING

Afspraak en overeenkomst

Tijdens de afspraak nemen wij je mee in de positieve en negatieve punten binnen jouw website. Zo krijg je optimaal inzicht. We doen je vervolgens een voorstel voor de samenwerking qua budget / uren.

AAN DE SLAG

De samenwerking

We komen tot overeenkomst voor de samenwerking. Wij gaan aan de slag met de SEO. Wij beginnen met de keyword analyse en technische analyse. Vervolgens gaan we doorlopend aan de slag met de teksten (on-page) en linkbuilding (off-page).

BIJSTUREN EN VERBETEREN

Doorlopend optimaliseren

We bespreken de resultaten per telefoon, mail of Skype. Wij geven jou inzicht in wat we gedaan hebben en wat het resultaat is. Zelf heb je altijd inzicht in de Analytics. Zo blijven we samen optimaal bijsturen. Ook als jullie bijvoorbeeld een nieuw product of dienst aanbieden.

Direct meer omzet

Hoe wij lokale ondernemers hielpen te groeien

Enorm veel voordeel dankzij lokale SEO van VDO. Wij zijn de specialist in lokale SEO, hieronder geven we je enkele voorbeelden van wat wij hebben weten te realiseren

 • Wij groeiden het aantal lokale interacties en bezoekers van een restaurant uit Uden van +/- 150 per maand tot ruim 22.000 per maand
 • Wij groeiden het aantal aanvragen per telefoon van een administratiekantoor met 43% binnen 4 maanden
 • Wij groeiden het aantal interacties van een slotenmaker met 100% en het aantal bezoekers met 57% binnen 3 maanden
 • Wij groeiden de website van een lokale fysiotherapeut van een paar duizend bezoekers naar 100.000+ bezoekers per maand
 • Wij groeiden het aantal zoekresultaatweergaven van een fotograaf van +/- 100 naar 450+ per maand
 • Wij groeiden het aantal lokale interacties van een personal trainer uit Eindhoven van +/- 10 naar 1000 per maand
DIRECT WETEN WAAR JE AAN TOE BENT

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd wat het kost om je SEO campagne door ons te late uitvoeren? Vul hiernaast het formulier in, dan geven we je zo snel mogelijk meer informatie. Of neem direct contact op met Siem: mail Siem@vanDongen-Online.nl – of bel 0653428510.

 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Inzicht in de mogelijkheden per mail of telefoon
 • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk