Doe de SEO quickscan Skip to main content

SEO bureau met bewezen resultaten.

Met onze SEO dienst halen wij voor jouw website meer bezoekers binnen. Gerichte bezoekers die op zoek zijn naar jouw dienst of product.

Ik wil advies!
Strategisch meedenken is onze passie

Hoe gaan we te werk?

Keywords

Wij doen een keyword analyse, zo weten we waar we ons op dienen te focussen met de SEO campagne.

Techniek

Vervolgens doen we een technische analyse. Denk aan veiligheid, snelheid en indexeerbaarheid.

On-page

Wij schrijven teksten, verbeteren de interne structuur en optimaliseren de conversie.

Backlinks

Wij bouwen backlinks die jouw website écht omhoog pushen. Kwalitatieve en relevante links voor de beste resultaten.

Start vandaag
nog met SEO!

 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Inzicht in de mogelijkheden per mail of telefoon
 • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk

  10+ jaar ervaring

  Wij hebben 10+ jaar ervaring met SEO en hebben al tientallen ondernemers (klein en groot) geholpen met de vindbaarheid van hun website. Zo hielpen we webwinkels met een omzet van meer dan 1 miljoen euro in omzet deze te verdubbelen. Maar ook lokale restaurants om hun aantal reserveringen te verdubbelen.

  Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

  Resultaat met VDO

  Concrete Experts

  #1 positie op “concrete repair calgary”

  Concrete Experts

  Metalworxx Deutschland

  Van ~500 naar 4.000 bezoekers per maand in 6 maanden tijd

  Metalworxx

  The Kitchenary Lab

  Van maandelijks 5.000 naar 30.000 bezoekers in 6 maanden tijd.

  The Kitchenary Lab

  Mr Koffein

  Van 500 naar 10.000 bezoekers per maand (in 12 maanden).

  Mr Koffein

  Ontmoet onze SEO-experts

   Start vandaag
   nog met SEO!

   • Binnen 1 werkdag reactie
   • Inzicht in de mogelijkheden per mail of telefoon
   • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk

   SEO bureau Van Dongen Online

   Je website staat online, maar je haalt er nog geen verkeer mee binnen? Geen aanvragen, geen bestellingen en dus geen omzet? Dan kunnen wij je helpen. Als SEO bureau hebben we jarenlange (10+) ervaring met SEO in binnen- en buitenland. We bieden binnen SEO verschillende diensten, zoals lokale SEO, linkbuilding, internationale SEO en meer. We zijn een echte strategische partner, we gaan verder dan alleen een SEO-plan en dit doorvoeren. We zorgen ervoor dat jouw business beter gaat draaien. We worden dan ook niet voor niets beoordeelt met een 9,2 door onze klanten.

   Waarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk?

   Verreweg het grootste aantal mensen dat op zoek gaat naar een product of dienst gebruikt een zoekmachine om deze op te zoeken, in Nederland is dit meer dan 90%. De meest gebruikte zoekmachine is, je raadt het al, Google. Het is dus van essentieel belang om goed te ranken in zoekresultaten van Google. Ranken in de hogere posities is een van de belangrijke factoren om goed te ranken. Het is een duurzame investering met veel impact op de lange termijn. Online zichtbaarheid is belangrijk om zo veel mogelijk potentiële klanten naar je toe te trekken. Heb je geen goede SEO? Dan kun je het wel vergeten.

   Alleen de beste SEO bureaus kunnen je helpen

   Er zijn veel SEO bureau’s in Nederland, de ene met veel ervaring, de andere wat minder. Daarom is het van belang dat je jouw SEO-partner goed uitkiest. Want SEO is een investering in je website, deze investering wil je natuurlijk graag terugzien in meer verkeer op je website én meer orders of aanvragen.

   Een goed SEO-bureau schrijft niet alleen teksten, bouwt niet alleen links, maar denkt écht met je mee. Een volledige strategie op maat, een duidelijke planning wanneer wat uitgevoerd wordt, en dit allemaal omgezet tot het belangrijkste: resultaat. Zo werken wij bij VDO.

   VDO: Het SEO bureau met expertise en ervaring

   Een van de belangrijkste voordelen van samenwerking met een gespecialiseerd SEO bureau als Van Dongen online is dat SEO uitbesteden bij ons zorgt voor resultaat. Dit doen we middels onze jarenlange expertise, we krijgen niet voor niks een 9,2 van onze relaties. Wil je meer informatie over wie we zoal al geholpen hebben? Kijk dan in ons portfolio.

   SEO is een enorm complex vak. Niet alleen in de basis, het verandert ook nog eens voortdurend. Dat betekent dat SEO optimalisatie een van de meest dynamische processen is in de online wereld. Wij houden ons dagelijks bezig met SEO, wij zijn als SEO specialisten altijd op de hoogte van de laatste trends, de beste praktijken, en we hebben kennis en ervaring om jouw website te optimaliseren, SEO rendabel te maken en zo zul jij meer omzet genereren.

   SEO uitbesteden bij VDO: Bespaart tijd en middelen

   SEO werkzaamheden en internet marketing in het algemeen vergt een hoop tijd en inspanning. Als ondernemer heb jij al genoeg aan je hoofd. Dat begrijpen we bij VDO maar al te goed. Door met ons bureau samen te werken kun je de verantwoordelijkheid van verschillende diensten binnen de zoekmachine bij de SEO specialist neerleggen. Jouw onderneming heeft input nodig van jou daar waar jij zo goed in bent. Wij hebben de nodige middelen, tools en ontwikkelde strategieën om efficiënt en effectief te werk te gaan. Wij als SEO specialist weten exact hoe we een effectief marktonderzoek doen, concurrentieanalyses uitvoeren en hoe we de laatste ontwikkelingen qua prestaties van jouw website kunnen volgen waardoor we waardevolle inzichten kunnen leveren. Al veel tevreden klanten gingen je voor, ben jij de volgende?

   Meer online vindbaarheid met meetbaar resultaat

   Als we jouw website bovenaan in de top 3 van Google willen krijgen, dan zijn verschillende factoren belangrijk. Als je wilt dat er met SEO mooie resultaten behaald worden, dan is meetbaarheid in een uitgebreide rapportage een van de belangrijkste zaken voor organische groei. Een succesvolle SEO campagne kan alleen maar ontstaan wanneer je als zoekmachine optimalisatie bureau de tools hebt om data te analyseren. Wij kunnen de prestaties van jouw website meten. We kunnen kijken hoeveel conversie optimalisatie er behaald is, we kunnen je rangschikken op relevante zoektermen, en ga zo maar door. Wij geven jou ook inzicht in de resultaten, zodat je kunt zien wat wij als SEO bureau bereiken. We kunnen bijvoorbeeld een maandelijkse rapportage leveren waarin het voor jou heel duidelijk te zien is wat de behaalde resultaten zijn.

   Wat meet je met SEO campagnes?

   Er is veel data waarmee SEO campagnes gemeten kunnen worden. Het is een complex proces, maar hier zijn voorbeelden van enkele belangrijke metingen?

   Het meten van het succes van jouw SEO-campagnes kan worden gedaan aan de hand van verschillende statistieken en analyses. Enkele belangrijke metingen zijn:

   • Organisch verkeer: We houden het aantal bezoekers bij dat jouw website via organische zoekresultaten ontvangt. Een stijging in organisch verkeer kan wijzen op een verbeterde zichtbaarheid.
   • Rangschikkingen: We controleren de posities van jouw website op relevante zoekwoorden. Het streven is om hogere posities te behalen, omdat dit kan leiden tot meer traffic en clicks.
   • Conversies: We volgen de conversies op jouw website, zoals aankopen, aanmeldingen of contactaanvragen. Een verbetering in conversieratio’s kan wijzen op een effectieve SEO-strategie.
   • Terugkoppeling van gebruikers: We verzamelen feedback van gebruikers over de gebruiksvriendelijkheid en relevantie van jouw website. Positieve feedback kan aangeven dat jouw SEO-inspanningen vruchten afwerpen.

   Een voorsprong op de concurrentie

   En de huidige wereld van online ondernemen is het hebben van een voordeel op de concurrentie van essentieel belang. In dat geval doet een SEO bureau als Van Dongen Online zeker wonderen voor je bedrijf door middel van succesvolle SEO campagnes. Wij kunnen een grondige concurrentieanalyse uitvoeren om te kijken welke strategieën de concurrentie toepast om hoger in de organische zoekresultaten te komen. Wij gebruiken dat wat de concurrentie goed doet om ze te overtreffen, en dat wat ze niet goed doen alles om een beter SEO traject voor jou te realiseren. Daarnaast stelt dit jou ook in staat om beter in te spelen op de behoeften van je eigen doelgroep.

   Lokale SEO optimalisatie

   Jouw SEO bureau VDO kan ook doen aan lokale SEO. Dat is vooral van belang wanneer je een specifieke locatie of doelgroep hebt in een bepaald gebied. Van Dongen Online kan je dan helpen om te optimaliseren voor de juiste zoekopdrachten, zodat een potentiële klant die in jouw regio zoekt, jouw bedrijf ook in de hogere rankings vindt. We kunnen de lokale zoekwoorden onderzoeken en vermeldingen op lokale bedrijvengidsen optimaliseren, reviews beheren en zorgen dat je consistente bedrijfsinformatie levert en dat alles accuraat is in de lokale vermeldingen. Als het op lokale SEO aankomt, dan zijn wij het juiste SEO bureau.

   Linkbuilding en online autoriteit

   Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO en draagt bij aan de autoriteit en geloofwaardigheid van jouw website in de ogen van de zoekmachine. VDO heeft ervaring met het opbouwen van hoogwaardige backlinks naar jouw website, wat kan leiden tot een hogere rangschikking in zoekmachines. Wij kunnen linkbuilding campagnes ontwikkelen, relevante websites identificeren voor samenwerking en outreach-activiteiten uitvoeren om links te verkrijgen. Daarnaast kunnen we je huidige linkprofiel analyseren en eventuele schadelijke links verwijderen die jouw rangschikking kunnen beïnvloeden. Door te investeren in linkbuilding kunnen we de autoriteit van jouw website versterken en jouw positie in zoekresultaten verbeteren.

   Welke optimalisatie doen we als SEO bureau?

   Onze diensten reiken zo ver dat het eigenlijk te veel is om op te noemen. Maar we kunnen het je in een notendop uitleggen.

   Er bestaat een verschil tussen het zogeheten “on-page”‘ en “off-page” SEO. On-page SEO heeft te maken met SEO binnen de website pagina’s van je bedrijf, zoals de websitestructuur, content optimalisatie maar bijvoorbeeld ook technische optimalisatie. Hierbij kun je denken aan technische aanpassingen waaronder de mobielvriendelijkheid van je website. Ook dit is een aspect van SEO en online marketing.

   Off-page SEO refereert aan de strategie die buiten de website wordt toegepast voor het verbeteren van de ranking. Hierbij gaat het om linkbuilding, het realiseren van waardevolle content buiten de website, enzovoorts. Op deze manier creëer je meer online autoriteit, wat ervoor zorgt dat je organisch beter vindbaar wordt.

   Continu optimaliseren en aanpassen

   SEO is geen eenmalige activiteit, maar eerder een voortdurend proces. Zoekalgoritmes veranderen regelmatig, concurrenten passen hun strategieën aan en de behoeften van jouw doelgroep evolueren. Van Dongen Online kan jouw website en SEO-campagnes voortdurend monitoren, analyseren en aanpassen om ervoor te zorgen dat je altijd up-to-date bent en je concurrentie voor blijft. We kunnen rapporten en analyses leveren die inzicht geven in de prestaties van jouw website, de effectiviteit van jouw SEO-strategieën en aanbevelingen doen voor verbeteringen. Door te blijven investeren in SEO met de hulp van Van Dongen Online, kun je een langdurig en duurzaam online succes bereiken.

   Hoe lang duurt het voordat je resultaten ziet?

   Het tijdsbestek voor het zien van SEO-resultaten kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de concurrentie in jouw branche, de huidige staat van jouw website en de gekozen SEO-strategieën. Over het algemeen kan het enige tijd duren voordat je significante resultaten ziet, aangezien SEO een geleidelijk proces is. Het is belangrijk om geduldig te zijn en te begrijpen dat het opbouwen van een sterke online aanwezigheid tijd kost. Van Dongen Online kan je echter helpen om realistische verwachtingen te stellen en een strategie te ontwikkelen die op lange termijn resultaten oplevert.

   Doe de gratis SEO scan!

   Je hebt een website, maar je ziet geen resultaat? Dan moet je bij onze SEO agency zijn. Wij behoren tot de beste SEO specialisten van Nederland. Wij als SEO bureau zijn gespecialiseerd in het leveren van aantoonbaar resultaat als het gaat om de organische zoekresultaten. Maar wat levert SEO jouw bedrijf nu precies op, wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen? Daarvoor kun je per direct de gratis SEO scan doen. Dan bekijken wij wat er gedaan moet worden om jou organisch verkeer effectief te verbeteren. Ook als het met je website redelijk loopt, dan is er altijd iets te verbeteren. Op de lange termijn levert een specialist je meer op dan het kost. Met het SEO bedrijf van Dongen Online is dat een zekerheid. Waar zoekmachine adverteren door bijvoorbeeld een ads campagne vooral een korte termijn oplossing is, gaat het bij SEO echt om een investering op de lange termijn.