Doe de SEO quickscan Skip to main content

Internationale linkbuilding

Wil jij niet alleen beter bevonden worden in Nederland maar in het buitenland? Wij bij Van Dongen online zijn specialisten op het gebied van SEO en internationale linkbuilding en wij kunnen ervoor zorgen dat jij op internationaal niveau beter vindbaar wordt en meer organische bezoekers krijgt.

Waarom Internationale Linkbuilding bij VDO?

 • Plaatsingsmogelijkheden op 100.000+ websites.
 • Wij bouwen links in 30+ landen.
 • Wij helpen ook met internationale SEO indien gewenst.
Doe de gratis quickscan
Ik wil #1 posities

40.000+ websites

Backlinks voor 30 landen

Links tot DR90

 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Inzicht in de mogelijkheden per mail of telefoon
 • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk

Waar kunnen onze experts je mee helpen?(Vereist)
Naam(Vereist)
Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

10+ jaar ervaring

Wij hebben 10+ jaar ervaring met SEO en hebben al tientallen ondernemers (klein en groot) geholpen met de vindbaarheid van hun website. Zo hielpen we webwinkels met een omzet van meer dan 1 miljoen euro in omzet deze te verdubbelen. Maar ook lokale restaurants om hun aantal reserveringen te verdubbelen.

Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Google Reviews
Wat klanten
over ons zeggen
Van Dongen Online
4.5
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Steeds meer bedrijven breiden zich internationaal uit. Internationale linkbuilding is nu belangrijker dan ooit te voren, en dat gaat in de toekomst enkel verder toenemen. Daarom is het goed voor elkaar hebben van buitenlandse linkbuilding een must. Wil jij met jouw website / webshop op internationale schaal beter gevonden worden via zoekmachines? Wij bij van Dongen online staan voor je klaar!

In diverse landen verschillend

Je zou denken dat linkbuilding in ieder land hetzelfde is, maar niets is minder waar. In het buitenland werkt SEO en linkbuilding net even anders. En laten we eerlijk zijn, internationale linkbuilding is lastig. Als je internationaal uitbreid dan ga je op relatief grote schaal opereren.

De layout van de zoekmachine mag dan wel zo goed als hetzelfde zijn in het Nederlands als in een andere taal, maar het is belangrijk om het goed voor elkaar te hebben in iedere markt die je met je website of webshop betreedt. Het is allesbehalve vanzelfsprekend dat jouw website net zo goed zal scoren in bijvoorbeeld het Duitse Google als de Nederlandse of de Belgische versie.

Top-3, dat is het doel, wij helpen je!

Linkbuilding is dus ook in andere landen belangrijk. Wanneer je gaat uitbreiden richting het buitenland dan is het belangrijk bij internationale linkbuilding dat SEO hoge prioriteit heeft. Internationaal en in een andere taal moet vaak een andere strategie worden gebruikt.

Een hoop mensen klikken enkel op links in zoekmachines die verschijnen op de eerste twee pagina’s. Sterker nog, ruim 30% van de internetters klinkt direct op een van de eerste drie links die zij zien. Daarom is kwalitatieve linkbuilding een must, ook op internationale schaal. Er zijn verschillende redenen om voor Van Dongen Online te kiezen.

Van Dongen online staat voor je klaar, wij zorgen ervoor dat jouw pagina’s hoog scoren in de zoekmachines. Wij werken met een jong en enthousiast team en wij hebben alle nodige vaardigheden om volledig te voldoen aan wat onze klanten willen.

VDO betekent meer bezoekers

Je wilt meer website traffic in het buitenland, dat is immers het doel van internationale linkbuilding. Met een effectieve linkbuilding campagne via de diensten van VDO kunnen wij jouw internationale posities naar dat hogere level tillen. Wij hebben meer dan acht jaar ervaring in SEO.

Transparantie

Omdat internationale linkbuilding net even iets anders werkt wil je uiteraard op de hoogte blijven van de stand van zaken. Wij van VDO zijn een professioneel en transparant opererend team. Wij denken met je mee, en we houden jou constant op de hoogte van onze progressie en wat dit voor jouw bedrijf betekent. We delen alle gerealiseerde backlinks met je, zodat jij altijd actueel inzicht hebt in de resultaten. Daarnaast gaan we graag met je in gesprek over onze linkbuilding strategie. Zo krijg je ook hier een duidelijk beeld van.

Opereren met visie

Als er één ding is wat opereren op de internationale markt nodig heeft, dan is het wel opereren met visie. Wij van VDO weten wat we doen, en hoe jij meer verschillende klanten kunt bereiken in het buitenland via zoekmachines. Wij kijken met onze analyse niet enkel naar wat jij doet, maar ook naar welke methoden de concurrenten gebruiken. Zo haalt jouw campagne gegarandeerd betere resultaten. Wij hebben meer dan 100 ondernemers geholpen om succesvoller te worden. Jij kunt de volgende zijn. Wij denken met je mee en zorgen voor een perfecte workflow. Wij stellen hoge doelen. We zijn ambitieus, maar ook realistisch.

Vragen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Internationale linkbuilding webwinkels

Wil jij een webshop beginnen? Dat is iets waar wij ervaring mee hebben. Een website / webshop focust zich meestal op organische bezoekers. Wij kunnen ook helpen wanneer jij met jouw webshop wilt uitbreiden richting buitenlandse markten. Niet enkel met het bouwen van de webshop, maar ook met het runnen ervan. Een webshop in het buitenland is zo eenvoudig nog niet. Gelukkig hebben wij van VDO de capaciteiten om jou te voorzien van het perfecte advies en de juiste strategie.

Vertrouwde PR campagnes

De hoogste autoriteit op het gebied van links ligt bij de kwalitatieve en relevante websites. Een goede en tevens de enige manier om content op websites zoals deze te krijgen is het verzorgen van goede en boeiende content die relevant is voor Google. Op de korte termijn kan hier al resultaat mee worden behaald. Met korte termijn bedoelen we vanaf het moment van het uitvoeren van de strategie tot minimaal zes maanden daarna. Dit lijkt lang, maar goed gevonden worden met je website is een langetermijnplan. Zes maanden is hierbij al relatief snel, omdat het opbouwen van een goede positie in Google soms zelfs jaren duurt, maar met de hulp van onze specialisten streef je de concurrentie snel voorbij.

Meer vindbaarheid met links

Dit is exact wat wij doen door het pakken van onderwerpen met relevantie met onze content. In deze content kunnen vervolgens weer backlinks worden verwerkt. Middels deze backlinks worden bezoekers doorgelinkt naar jouw website of webshop. Dit is een van de meest effectieve manieren van internationale linkbuilding.

Branche gerelateerde domeinen

VDO heeft schrijvers die van meerdere markten thuis zijn. Onze schrijvers kunnen anderstalige teksten schrijven van kwaliteit. Wij selecteren onze partners zorgvuldig, om de kwaliteit van internationale linkbuilding te kunnen waarborgen.

Er wordt kwalitatief uitstekende content geleverd om uiteindelijk jouw website in het buitenland op het gebied van internationale linkbuilding en SEO naar het volgende level te tillen in de zoekmachines.

Rapporteren van progressie

Het behalen van resultaat met internationale linkbuilding vereist contant rapporteren. Middels periodieke rapporten kunnen wij de behaalde resultaten van de content inzien. De focus ligt op continu verbeteren, dat is waar het bij linkbuilding om draait. Met relevante rapportages kan het linkprofiel constant worden verbeterd en zo kunnen topposities worden behaald.

Onze werkwijze

Deze stappen nemen wij om jouw succes te ontwikkelen.
Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Vooraf

Het eerste gesprek

Voor onze afspraak ontvangen we graag inzichten in jullie keywords en concurrenten. Aan de hand hiervan geven wij jou inzicht in de zoekvolumes, de sterkte van de concurrentie en wat we voor jouw website zouden moeten doen.

Begin van de samenwerking

Afspraak en overeenkomst

Tijdens de afspraak nemen wij je mee in de positieve en negatieve punten binnen jouw website. Zo krijg je optimaal inzicht. We doen je vervolgens een voorstel voor de samenwerking qua budget / uren.

Aan de slag

De samenwerking

We komen tot overeenkomst voor de samenwerking. Wij gaan aan de slag met de SEO. Wij beginnen met de keyword analyse en technische analyse. Vervolgens gaan we doorlopend aan de slag met de teksten (on-page) en linkbuilding (off-page).

Bijsturen en verbeteren

Doorlopend optimaliseren

We bespreken de resultaten per telefoon, mail of Skype. Wij geven jou inzicht in wat we gedaan hebben en wat het resultaat is. Zelf heb je altijd inzicht in de Analytics. Zo blijven we samen optimaal bijsturen. Ook als jullie bijvoorbeeld een nieuw product of dienst aanbieden.

Een indruk van onze mogelijkheden

We geven je graag een idee van de backlinks die wij kunnen realiseren.
Daarom hieronder een greep uit onze mogelijkheden. In totaal hebben we 100.000+ websites ter beschikking,
hieronder enkele tientallen voorbeelden.

DomeinLink NicheDADROrganic trafficReferring domainsTotal backlinksLand
ak-kurier.deNews4462150828268397438Duitsland
bayreuther-tagblatt.deNews375017534295132Duitsland
byc-news.deNews324912268148621919Duitsland
celler-presse.deNews37567788197414667Duitsland
deutschepodcasts.deNews25462499334971911859Duitsland
dewiki.deNews376546748495042569Duitsland
digital-magazin.denews34521170532421214Duitsland
dzonline.deNews435628875460469521Duitsland
ed-live.deNews2746504214961703Duitsland
expat-news.comNews37408146181121Duitsland
fuersie.denews6162266132645270Duitsland
giessener-allgemeine.deNews557385444559002131Duitsland
goodnews4.denews3340459880902196Duitsland
grazia-magazin.deNews5564172382564217Duitsland
hasepost.deNews Allgemein51601511816960Duitsland
idee-fuer-mich.deNews374111469840107Duitsland
jolie.deNews5968300423848349Duitsland
journalistenwatch.comNews51562064675601222882Duitsland
kreiszeitung-wochenblatt.deNews497012291907033384Duitsland
kyffhaeuser-nachrichten.deNews4149407528194582058Duitsland
likehifi.deNews314610506268161Duitsland
24nyt.dkNews373625365393552Denemarken
aalborgnu.dkNews3245467623679389Denemarken
amtsavisen.dkNews42671008203360471886Denemarken
avisen.dkNews56713482772105067810Denemarken
avisendanmark.dkNews405793770107851712922Denemarken
bornholm.nuNews394610591311280885Denemarken
building-supply.dkNews396733080118966611092Denemarken
bygtek.dkNews325551328970951256Denemarken
dagbladet-holstebro-struer.dkNews3965762213272081329Denemarken
dagens.dkNews49634588971692627907Denemarken
dbrs.dkNews4261475144993761029Denemarken
denkorteavis.dkNews3649318781026125726Denemarken
denoffentlige.dkNews365918158390702307Denemarken
detailfolk.dkNews3240404710078369Denemarken
faa.dkNews41608050732116911001Denemarken
fjordavisen.nuNews295226782143053766Denemarken
fla.deNews40551451337305741155Denemarken
folkebladetlemvig.dkNews385340349286475596Denemarken
folketidende.dkNews4464116041358982644Denemarken
frdb.dkNews365856465320817880Denemarken
blogpreston.co.ukNews5552557304878536Verenigd Koninkrijk
colombotelegraph.comNews73572102327526214384Verenigd Koninkrijk
cyprus-mail.comNews7075285089141109130332Verenigd Koninkrijk
dailybulletin.com.auNews354932581904401282Verenigd Koninkrijk
Dekhnews.comNews5452844433426019053Verenigd Koninkrijk
eureporter.coNews627284071829585Verenigd Koninkrijk
euroweeklynews.comNews6771452331367313Verenigd Koninkrijk
indiawest.comNews647242267939966544Verenigd Koninkrijk
islandecho.co.ukNews4955204146418152Verenigd Koninkrijk
londonlovesbusiness.comNews6073643733284411915Verenigd Koninkrijk
SFexaminer.comNews80799431140110820786Verenigd Koninkrijk
swlondoner.co.ukLocal News536056242917311Verenigd Koninkrijk
Theleader.infoNews50497005592192149Verenigd Koninkrijk
Thetrentonline.comNews564335821707788472Verenigd Koninkrijk
Timesofmalta.comNews777829235117382425597Verenigd Koninkrijk
tntmagazine.comNews60576433391105Verenigd Koninkrijk
diariocordoba.comNews7572737193163582419312Spanje
diariodecolima.comNews56392364456381241Spanje
diariodemorelos.comNews665010622830304310223Spanje
el-mexicano.com.mxNews5751150812407126Spanje
elmanana.com.mxNews70526936115586933700Spanje
elperiodicoextremadura.comNews7372413997168870119162Spanje
elsiglodetorreon.com.mxNews84704376383815749272132Spanje
granadahoy.comNews707050449933154513977Spanje
hortanoticias.comNews4649211741884171725Spanje
infonews.comnews75683903525138538Spanje
intereconomia.comNews84704547072321211142Spanje
laverdadnoticias.comNews8166332404623435148302Spanje
mvsnoticias.comNews66621088523162093945Spanje
noticias3d.comNews5948314232657508Spanje
panorama.com.venews72614400170681082Spanje
tribunasalamanca.comNews62591128712552156304Spanje

Resultaten van onze klanten

Alle voordelen van linkbuilding op een rij

Enorm veel voordeel dankzij linkbuilding van VDO.
Wij zijn de specialist, hieronder geven we je puntsgewijs aan waarom en hoe.

 • Vaste prijs – geen onverwachtse kosten
 • Professioneel advies dankzij jarenlange ervaring
 • Geen ingewikkelde contracten. Daar wordt niemand vrolijk van
 • Wij denken niet vanuit SEO – maar vanuit het groeien van jouw business
 • Wij genereerden 1.000.000+ extra bezoekers voor onze klanten
 • Ervaring met webwinkels en websites – nationaal en internationaal
 • Wij zijn informeel en direct – zo laten we jouw bedrijf écht groeien
 • Heldere afspraken, dan weten we beide waar we aan toe zijn
 • SEO experts in Duitsland en België (inclusief linkbuilding)

Ontmoet onze SEO-experts

DE ONE STOP SHOP VOOR ONLINE SUCCES

Waarom ondernemers voor VDO kiezen

We doen niet alleen wat je van ons vraagt, maar we zetten die extra stap. Wij denken strategisch met je mee en zorgen er voor dat jouw website en online marketing een succes worden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

 • Jong & enthousiast team
 • Vaste prijzen - je weet altijd waar je aan toe bent
 • Van jouw website een succes maken, dat is ons doel
 • Geen ingewikkelde contracten
 • Website bouw, hosting en online marketing onder één dak
 • Je kunt ons 6 dagen per week bellen bij vragen
Contact opnemen

Met VDO kies je voor

Veelgestelde vragen

In welke landen bieden jullie internationale backlinks aan?

Op dit moment bieden we onze backlinks aan in deze landen:

 • Azië (Taiwan, Indonesië, Thailand, Maleisië, Filippijnen, Vietnam en Hong Kong)
 • Australië
 • Oostenrijk
 • Brazilië
 • Tsjechië
 • Denemarken
 • Egypte
 • Frankrijk
 • Duitsland
 • Italië
 • Mexico
 • Nederland
 • Nieuw-Zeeland
 • Noorwegen
 • Polen
 • Portugal
 • Spanje
 • Zweden
 • Kalkoen
 • Verenigde Arabische Emiraten
 • Verenigd Koninkrijk
 • Verenigde Staten
 • Verschillende Arabische landen

Staat het land waar jij naar op zoek bent er niet tussen? Geef het bij ons aan, we breiden ons netwerk namelijk maandelijks uit.

Hoe zorgen jullie ervoor dat de internationale backlinks die jullie verkrijgen relevant zijn voor mijn bedrijf?

Wij gebruiken verschillende methoden om ervoor te zorgen dat de internationale backlinks die wij verkrijgen relevant zijn voor jouw bedrijf. Wij werken samen met partners en bloggers die actief zijn in jouw specifieke branche en die content publiceren die aansluit bij jouw doelgroep. Wij plaatsen de backlinks alleen op websites die relevant zijn voor jouw bedrijf en die een hoge autoriteit hebben.

Is het mogelijk om specifieke landen te targeten met jullie internationale linkbuilding diensten?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om specifieke landen te targeten met onze internationale linkbuilding diensten. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en dat er specifieke doelstellingen zijn voor elk land waarin zij actief zijn. Onze linkbuilding strategieën zijn dan ook aangepast aan de specifieke behoeften van elk land en elke doelgroep.

Geef simpelweg aan om welk land het gaat, dan kunnen wij een specifieke strategie opzetten voor dat land.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie van internationale linkbuilding?

Kort antwoord: enkele maanden, doorgaans 3-6.

Langer antwoord: De resultaten van internationale linkbuilding kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de concurrentie in jouw branche en de specifieke landen waarin je actief bent. Over het algemeen zien wij echter al binnen enkele maanden resultaten van onze internationale linkbuilding diensten.

Vragen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.