Internationale linkbuilding

Wil jij niet alleen beter bevonden worden in Nederland maar in het buitenland? Wij bij Van Dongen online zijn specialisten op het gebied van SEO en internationale linkbuilding en wij kunnen ervoor zorgen dat jij op internationaal niveau beter vindbaar wordt en meer organische bezoekers krijgt.

Steeds meer bedrijven breiden zich internationaal uit. Internationale linkbuilding is nu belangrijker dan ooit te voren, en dat gaat in de toekomst enkel verder toenemen. Daarom is het goed voor elkaar hebben van buitenlandse linkbuilding een must. Wil jij met jouw website / webshop op internationale schaal beter gevonden worden via zoekmachines? Wij bij van Dongen online staan voor je klaar!

In diverse landen verschillend 

Je zou denken dat linkbuilding in ieder land hetzelfde is, maar niets is minder waar. In het buitenland werkt SEO en linkbuilding net even anders. En laten we eerlijk zijn, internationale linkbuilding is lastig. Als je internationaal uitbreid dan ga je op relatief grote schaal opereren. 

De layout van de zoekmachine mag dan wel zo goed als hetzelfde zijn in het Nederlands als in een andere taal, maar het is belangrijk om het goed voor elkaar te hebben in iedere markt die je met je website of webshop betreedt. Het is allesbehalve vanzelfsprekend dat jouw website net zo goed zal scoren in bijvoorbeeld het Duitse Google als de Nederlandse of de Belgische versie.

Top-3, dat is het doel, wij helpen je!

Linkbuilding is dus ook in andere landen belangrijk. Wanneer je gaat uitbreiden richting het buitenland dan is het belangrijk bij internationale linkbuilding dat SEO hoge prioriteit heeft. Internationaal en in een andere taal moet vaak een andere strategie worden gebruikt. 

Een hoop mensen klikken enkel op links in zoekmachines die verschijnen op de eerste twee pagina’s. Sterker nog, ruim 30% van de internetters klinkt direct op een van de eerste drie links die zij zien. Daarom is kwalitatieve linkbuilding een must, ook op internationale schaal. Er zijn verschillende redenen om voor Van Dongen Online te kiezen.

Van Dongen online staat voor je klaar, wij zorgen ervoor dat jouw pagina’s hoog scoren in de zoekmachines. Wij werken met een jong en enthousiast team en wij hebben alle nodige vaardigheden om volledig te voldoen aan wat onze klanten willen.

VDO betekent meer bezoekers

Je wilt meer website traffic in het buitenland, dat is immers het doel van internationale linkbuilding. Met een effectieve linkbuilding campagne via de diensten van VDO kunnen wij jouw internationale posities naar dat hogere level tillen. Wij hebben meer dan acht jaar ervaring in SEO.

Internationale linkbuilding

Transparantie

Omdat internationale linkbuilding net even iets anders werkt wil je uiteraard op de hoogte blijven van de stand van zaken. Wij van VDO zijn een professioneel en transparant opererend team. Wij denken met je mee, en we houden jou constant op de hoogte van onze progressie en wat dit voor jouw bedrijf betekent. We delen alle gerealiseerde backlinks met je, zodat jij altijd actueel inzicht hebt in de resultaten. Daarnaast gaan we graag met je in gesprek over onze linkbuilding strategie. Zo krijg je ook hier een duidelijk beeld van.

Opereren met visie

Als er één ding is wat opereren op de internationale markt nodig heeft, dan is het wel opereren met visie. Wij van VDO weten wat we doen, en hoe jij meer verschillende klanten kunt bereiken in het buitenland via zoekmachines. Wij kijken met onze analyse niet enkel naar wat jij doet, maar ook naar welke methoden de concurrenten gebruiken. Zo haalt jouw campagne gegarandeerd betere resultaten. Wij hebben meer dan 100 ondernemers geholpen om succesvoller te worden. Jij kunt de volgende zijn. Wij denken met je mee en zorgen voor een perfecte workflow. Wij stellen hoge doelen. We zijn ambitieus, maar ook realistisch.

Internationale linkbuilding webwinkels

Wil jij een webshop beginnen? Dat is iets waar wij ervaring mee hebben. Een website / webshop focust zich meestal op organische bezoekers. Wij kunnen ook helpen wanneer jij met jouw webshop wilt uitbreiden richting buitenlandse markten. Niet enkel met het bouwen van de webshop, maar ook met het runnen ervan. Een webshop in het buitenland is zo eenvoudig nog niet. Gelukkig hebben wij van VDO de capaciteiten om jou te voorzien van het perfecte advies en de juiste strategie.

Vertrouwde PR campagnes

De hoogste autoriteit op het gebied van links ligt bij de kwalitatieve en relevante websites. Een goede en tevens de enige manier om content op websites zoals deze te krijgen is het verzorgen van goede en boeiende content die relevant is voor Google. Op de korte termijn kan hier al resultaat mee worden behaald. Met korte termijn bedoelen we vanaf het moment van het uitvoeren van de strategie tot minimaal zes maanden daarna. Dit lijkt lang, maar goed gevonden worden met je website is een langetermijnplan. Zes maanden is hierbij al relatief snel, omdat het opbouwen van een goede positie in Google soms zelfs jaren duurt, maar met de hulp van onze specialisten streef je de concurrentie snel voorbij.

Meer vindbaarheid met links

Dit is exact wat wij doen door het pakken van onderwerpen met relevantie met onze content. In deze content kunnen vervolgens weer backlinks worden verwerkt. Middels deze backlinks worden bezoekers doorgelinkt naar jouw website of webshop. Dit is een van de meest effectieve manieren van internationale linkbuilding.

Branche gerelateerde domeinen

VDO heeft schrijvers die van meerdere markten thuis zijn. Onze schrijvers kunnen anderstalige teksten schrijven van kwaliteit. Wij selecteren onze partners zorgvuldig, om de kwaliteit van internationale linkbuilding te kunnen waarborgen. 

Er wordt kwalitatief uitstekende content geleverd om uiteindelijk jouw website in het buitenland op het gebied van internationale linkbuilding en SEO naar het volgende level te tillen in de zoekmachines.

Rapporteren van progressie

Het behalen van resultaat met internationale linkbuilding vereist contant rapporteren. Middels periodieke rapporten kunnen wij de behaalde resultaten van de content inzien. De focus ligt op continu verbeteren, dat is waar het bij linkbuilding om draait. Met relevante rapportages kan het linkprofiel constant worden verbeterd en zo kunnen topposities worden behaald.