Keyword analyse

Wij doen een keyword analyse, zo weten we waar we ons op dienen te focussen met de SEO campagne.

Technische analyse

Vervolgens doen we een technische analyse. Denk aan veiligheid, snelheid en indexeerbaarheid.

On-page

Wij schrijven schrijven teksten, verbeteren de interne structuur en optimaliseren de conversie.

Off-page

Wij bouwen backlinks die jouw website écht omhoog pushen. Kwalitatieve en relevante links voor de beste resultaten.

Winnen in Google

Met onze 5+ jaar SEO ervaring weten we hoe we jouw website hoog in Google laten ranken. Boven jouw concurrenten.

Haal meer bezoekers binnen

Door top posities in Google haal je met jouw website meer gerichte bezoekers uit Google. Bezoekers die op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Haal meer business uit je site

Door de gerichte bezoekers die wij voor jouw website binnenhalen, haal jij meer leads uit jouw website of meer orders uit jouw webwinkel.

5+ jaar ervaring

Wij hebben 5+ jaar ervaring met SEO en hebben al tientallen ondernemers (klein en groot) geholpen met de vindbaarheid van hun website. Zo hielpen we webwinkels met een omzet van meer dan 1 miljoen euro in omzet deze te verdubbelen. Maar ook lokale restaurants om hun aantal reserveringen te verdubbelen.

Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Effectieve lokale SEO

Wij leveren lokale SEO diensten voor bedrijven in de regio Eindhoven – Nijmegen – Den Bosch. Met ons kantoor te Uden hebben we een centrale locatie binnen deze driehoek. We hebben jarenlange ervaring met lokale SEO voor dit gebied. Zo weet je dus zeker dat je met een partij samenwerkt die weet waar ze over praten. Lees meer over lokale SEO.

Grote (inter)nationale bedrijven

Wij helpen grote nationale en internationale bedrijven met hun SEO. Webwinkels met een omzet van 5 miljoen+ euro, of internationaal opererende dienstverleners die met hun website jaarlijks honderden internationale leads binnenhalen. Wij weten hoe het werk en kunnen je helpen. Zowel in Nederland als daarbuiten. Zo bieden wij onder meer ook SEO Duitsland (inclusief Duitse linkbuilding).

DE ONE STOP SHOP VOOR ONLINE SUCCES

Waarom ondernemers voor VDO kiezen

We doen niet alleen wat je van ons vraagt, maar we zetten die extra stap. Wij denken strategisch met je mee en zorgen er voor dat jouw website en online marketing een succes worden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

 • Jong & enthousiast team
 • Vaste prijzen - je weet altijd waar je aan toe bent
 • Van jouw website een succes maken, dat is ons doel
 • Geen ingewikkelde contracten
 • Website bouw, hosting en online marketing onder één dak
 • Je kunt ons 6 dagen per week bellen bij vragen

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

100+ ondernemers gingen je voor

Van Dongen Online heeft ons goed geholpen bij ons digitale vraagstuk. Luuk en Siem hebben onze ideeën erg goed vertaald en daarnaast veel creativiteit toegevoegd. Wat wij erg fijn vinden is het tempo waarin VDO werkt. Luuk en Siem reageren meteen, zijn goed bereikbaar en gaan direct over tot actie. Kortom: Snel, creatief en doelgericht. Daarom is VDO voor ons de juiste partner.

Het contact met Luuk & Siem loopt soepel, handige jongens die van aanpakken weten. Zij voeren niet alleen opdrachten uit maar denken zelf ook actief mee met doorvoeren van verbeteringen. Wil je je webshop professionaliseren en/of beter vindbaar worden in zoekmachines? Dan beveel ik Van Dongen Online van harte aan.

We wilden geen standaard website maar een website waarop de bezoeker meteen een “waauw gevoel” krijgt. Luuk begreep direct wat we bedoelden en ging daarmee aan de slag. We zijn heel kritisch naar Luuk toe geweest maar hij ging daar telkens goed mee om en paste meteen onze opmerkingen aan. Het eindresultaat is fantastisch en precies zoals we dit voor ogen hadden.

Het team van Van Dongen Online is een professioneel team met jonge gepassioneerde medewerkers. Ze zijn in staat om uw wensen te vertalen naar een fijne website die precies de juiste uitstraling heeft. Ook na afronding van de opdracht zijn zij steeds bereid tot het verlenen van goede service.

Van Dongen Online is een flexibele, inspirerende en gedreven partij die met veel energie en creativiteit elke online uitdaging aan gaan. Korte lijntjes en toffe resultaten! Deze mannen maken wat jij in je hoofd hebt en dan nóg beter!

Diverse websitebouwers aan tafel gehad. Het gevoel van Van Dongen Online was meteen goed. Het was dan ook niet moeilijk om een keuze hierin te maken. Alles is correct verwerkt en snel online. Wij kunnen Van Dongen Online dan ook zeker aanbevelen.

In het eerste gesprek was er direct een klik. VDO heeft uitstekend werk geleverd. Professionaliteit, no nonsens, meedenken, flexibiliteit, klantgerichtheid en snelheid staan synoniem voor de aanpak van VDO. Ook na het live gaan van de website is er nog geregeld contact. Gewenste aanpassingen aan mijn website worden snel en juist ingevuld. Samenwerken met VDO kan ik iedereen aanbevelen.

NIET ZOMAAR SEO

SEO met een visie en strategie

Wij weten hoe SEO werkt en hoe consumenten zoeken. Of je nu een webwinkel hebt of een website voor jouw diensten. Wij kunnen jou gegarandeerd helpen. Wij hebben ervaring met (inter)nationale webwinkels met €1M+ omzet, maar ook met lokale restaurants en slotenmakers.

Onze werkwijze

VOORAF

Het eerste gesprek

Voor onze afspraak ontvangen we graag inzichten in jullie keywords en concurrenten. Aan de hand hiervan geven wij jou inzicht in de zoekvolumes, de sterkte van de concurrentie en wat we voor jouw website zouden moeten doen.

BEGIN VAN DE SAMENWERKING

Afspraak en overeenkomst

Tijdens de afspraak nemen wij je mee in de positieve en negatieve punten binnen jouw website. Zo krijg je optimaal inzicht. We doen je vervolgens een voorstel voor de samenwerking qua budget / uren.

AAN DE SLAG

De samenwerking

We komen tot overeenkomst voor de samenwerking. Wij gaan aan de slag met de SEO. Wij beginnen met de keyword analyse en technische analyse. Vervolgens gaan we doorlopend aan de slag met de teksten (on-page) en linkbuilding (off-page).

BIJSTUREN EN VERBETEREN

Doorlopend optimaliseren

We bespreken de resultaten per telefoon, mail of Skype. Wij geven jou inzicht in wat we gedaan hebben en wat het resultaat is. Zelf heb je altijd inzicht in de Analytics. Zo blijven we samen optimaal bijsturen. Ook als jullie bijvoorbeeld een nieuw product of dienst aanbieden.

VOLGENS DE LAATSTE STANDAARDEN

Alle voordelen van SEO van VDO op een rij

Enorm veel voordeel dankzij SEO van VDO. Wij zijn de specialist, hieronder geven we je puntsgewijs aan waarom en hoe.

 • Vaste prijs - geen onverwachtse kosten
 • Professioneel advies dankzij jarenlange ervaring
 • Geen ingewikkelde contracten. Daar wordt niemand vrolijk van
 • Wij denken niet vanuit SEO - maar vanuit het groeien van jouw business
 • Wij genereerden 1.000.000+ extra bezoekers voor onze klanten
 • Ervaring met webwinkels en websites - nationaal en internationaal
 • Wij zijn informeel en direct - zo laten we jouw bedrijf écht groeien
 • Heldere afspraken, dan weten we beide waar we aan toe zijn
 • SEO experts in Duitsland en België (inclusief linkbuilding)
DIRECT WETEN WAAR JE AAN TOE BENT

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd wat het kost om je SEO campagne door ons te laten uitvoeren? Vul hiernaast het formulier in, dan geven we je zo snel mogelijk meer informatie. Of neem direct contact op met Siem: mail Siem@vanDongen-Online.nl – of bel 0653428510.

 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Inzicht in de mogelijkheden per mail of telefoon
 • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk