Linkbuilding Duitsland

Na een hoop testen en het opbouwen van ervaring hebben wij als van Dongen online een hoop kennis en capaciteit gecreëerd. Wij zetten in op het creëren van artikelen op grote Duitse platformen gecombineerd met het verkrijgen van kwalitatieve backlinks. 

Duitse linkbuilding bij Van Dongen Online

Wij kunnen jou helpen om op de Duitse markt competitiever te worden, met onze kennis en ervaring kun jij ook in Duitsland beter worden gevonden in de zoekmachines. Ons inzetten betekent succes.

We nemen je mee langs de belangrijke aspecten van Duitsland linkbuilding.

Linkbuilding Duitsland

Linkbuilding in Duitsland is anders

In Duitsland werkt het qua linkbuilding en SEO net even anders dan in Nederland. Het is niet vanzelfsprekend dat wanneer een artikel in Nederland goed wordt gevonden, dat het ook op het gebied Duitse linkbuilding een goed artikel is (als je een artikel zou vertalen). Dit heeft alles te maken met het zoekgedrag van de Duitsers, dit is nu eenmaal anders dan dat van de Nederlandse internetters.

De behoeften van de Duitsers liggen anders en dezelfde links die in Nederland effectief zijn hoeven op het gebied van Duitse linkbuilding niet vanzelfsprekend effectief te zijn. Daarnaast lijkt het Duitse algoritme in Google een stuk strenger dan het Nederlandse. Duitse websites hebben het daarom moeilijk. Goede resultaten zijn daarom steeds lastiger te behalen.

Duitstalige linkbuilding

Al met al, je hebt kennis en expertise nodig om niet enkel in de Nederlandse, maar ook in de Duitse markt te slagen. Beter vindbaar zijn in Duitsland is nogal een uitdaging. Ervaring op het gebied van linkbuilding Duitsland reikt ver, en wij zijn degene die je zoekt voor jouw optimalisatie strategie. Ons inzetten betekent succes, en de beste resultaten. 

Wat gaan we voor jou doen? 

Wij schrijven content als onderdeel van een succesvolle campagne. Wij hebben ook Duitse native speakers in ons team, wat betekent dat dit onze kansen vergroot om jou hoger te krijgen in de zoekresultaten. 

Ambitie en realisme

Onze Duitse schrijvers gaan aan de slag met relevante en kwalitatieve content met hoge autoriteit, om zo middels een groot netwerk aan relevante sites een succesvolle Duitsland linkbuilding campagne op te zetten. Wij creëren de balans tussen ambitie en realisme.

We kijken niet enkel naar jou, maar ook naar de concurrent. We kijken naar wat bedrijven doen die dezelfde service verlenen, wat zij goed doen om gevonden te worden en nog belangrijker, wat zij fout doen, zodat dit jou niet overkomt.

Berichten op relevante websites in Duitsland

Dit is waar het mee begint, dit is op het gebied van linkbuilding Duitsland een van de meest effectieve strategieën gebleken. De grootste autoriteit komt vanaf sites met relevantie. Om jou in het Duitse Google beter vindbaar te maken plaatsen wij relevante content (uiteraard in het Duits) op Duitse sites die relevant zijn in het Duitse Google en voor jouw branche. Hier worden vervolgens backlinks in geplaatst zodat de internet traffic wordt verhoogt. Dit is goed voor jouw branding.

Kwalitatieve backlinks Duitse linkbuilding

Wij hebben een hoop partners, publishers en bloggers in diverse branches in Duitsland. Wij zorgen ervoor dat dit netwerk wordt gebruikt om kwalitatieve artikelen te plaatsen op blogs en andere websites. Met dit netwerk kunnen wij voor jou een hoop betekenen op het gebied van betere resultaten op de Duitse markt.

Continue optimaliseren met Duitse linkbuilding

SEO is niet eenmalig. Wanneer we het hebben over linkbuilding Duitsland dan is het in verband met het strikte algoritme telkens nodig om te optimaliseren. Wij geven continu transparantie over de resultaten die worden behaald. Zeker wanneer het gaat om een markt waar alles net even iets anders werkt, dan wil je wel up to date blijven op het gebied van resultaten. Wij zijn continu bezig met het optimaliseren van jouw prestaties en we kijken samen met jou vooruit, zodat jouw website ook in Duitsland kan slagen.

Prettig samenwerken

Wij richten ons er niet op om voor jou te werken, maar juist samen met jou. Wij leveren niet simpelweg een dienst op het gebied van linkbuilding in Duitsland, we streven samen met jou naar betere resultaten.

Wij nemen je mee langs de positieve en negatieve punten van jouw campagne. Vooral de negatieve punten moeten worden aangepakt. Bij ons weet je waar je aan toe bent, we benoemen wat er wel, maar ook wat er niet goed gaat. Met onze transparantie wordt linkbuilding in Duitsland een stuk makkelijker een succes.

Een webwinkel in de Duitse markt?

Ook hier hebben wij ervaring mee. Ook voor webwinkels is linkbuilding in Duitsland een interessant en belangrijk aspect. 

Met onze ervaringen met webshops zorgen ervoor dat jij middels backlinks verwerkt in content op Duits forums, blogs of andere sites van relevantie, beter kan worden gevonden en zo dus meer klanten krijgt.

Ervaring Duitse markt

Zoekmachines zijn complexe systemen. Wanneer een internetgebruiker op zoek is naar een item dat hij of zij wilt kopen dan wordt er gebruik gemaakt van zoekwoorden. Wij anticiperen op zoekwoorden die veel worden gebruikt om ervoor te zorgen dat een backlink aantrekkelijker is. 

Met onze Duitse ervaring en partners beschikken wij over de capaciteit om de juiste links op de juiste manier te plaatsen om meer traffic te genereren naar jouw webshop, zodat je meer klanten trekt.

Wij helpen niet enkel met een Duitse webshop bouwen, maar ook met het runnen. En daar hoort linkbuilding zeker ook bij. 

Onze diensten zijn dus niet van korte duur. Wij hielpen al meer dan 100 ondernemers om verder te komen. Het is een vereiste op het gebied van SEO om te opereren met visie, want het is zeker niet makkelijk, maar wij klaren de klus gegarandeerd!