SEO specialist Den Bosch

SEO specialist Den Bosch
Als je op zoek bent naar een SEO specialist in de regio Den Bosch, Vught, Rosmalen en meer, dan ben je bij Van Dongen Online aan het juiste adres. We hebben jaren ervaring met het hoger laten scoren van de websites van onze klanten. Dus wil je meer bezoekershogere rankings en meer omzet met jouw website of webshop? Dan moet je bij ons zijn. We werken in het oosten van Brabant, Den Bosch is op korte afstand van ons kantoor in Uden.

We helpen je met de volgende onderdelen: on-page, off-page en techniek. Deze drie onderdelen worden gezien als de drie pijlers van SEO. On-page omvangt alles wat we doen op een website zelf. Dus de tekst, de afbeeldingen, hoe we een tekst neerzetten, meta titels en beschrijvingen. Maar zaken waar je minder snel aan zult denken zijn bijvoorbeeld de interne pagerank (hoeveel waarde Google aan iedere pagina in jouw website hangt).

Off-page is alles dat gebeurt buiten jouw eigen website om. De voornaamste onderdelen van off-page factoren zijn linkbuilding en social signals. Linkbuilding is een vak apart, maar niet geheel toevallig zijn we daar erg goed in. Linkbuilding houdt in dat je op zoek gaat naar websites waar je jouw website onder de aandacht brengt door het te vermelden met een link. Er zijn echter veel speciale manieren om een link te plaatsen, en waar je deze moet plaatsen. Wij beheren zelf een groot netwerk met websites en bevriende webmasters, hierdoor kunnen we jouw website op korte termijn onder de aandacht brengen en zo jouw rankings echt verbeteren.

Een expert in SEO in regio ‘s-Hertogenbosch

Tot slot is techniek erg belangrijk voor het goed vindbaar zijn, worden en blijven in Google. Met de techniek doelen we gewoon op al het technische in jouw website. Denk aan de laad tijd, de hosting, de verhouding tussen code en tekst. We zorgen ervoor dat jouw website goed in elkaar zit, zodat de techniek jouw rankings niet tegenhoudt maar juist stuwt! Des te sneller we aan de slag gaan, des te sneller jouw website/shop meer bezoekers en meer omzet kan genereren.

We kunnen SEO diensten leveren aan iedereen in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Vlijmen en Den Dungen. En natuurlijk ben je ook gewoon welkok als je uit ‘s-Hertogenbosch komt in plaats van Den Bosch 😉

Nog niet overtuigd? Bel me dan gewoon eens op 0653428510. Als we even door je website heen kijken kan ik je vragen al direct beantwoorden, en ik durf je zelfs te garanderen dat ik je nieuwe inzichten kan geven. Een afspraak maken kunnen we telefonisch doen, of mail even naar siem@vandongen-online.nl, dan zal ik je zo snel mogelijk een antwoord geven.

Als je op zoek bent naar een specialist in andere steden kijk je hier: SEO specialist Eindhoven en SEO specialist Nijmegen.