SEO specialist Eindhoven

Ben je op zoek naar een echte SEO specialist in Eindhoven en Best of de omgeving van de stad? Wil je iemand die je zowel kan uitleggen wat zoekmachine optimalisatie inhoudt, als ook zelf een groot deel van de zaken uit handen kan nemen? Dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Wij zijn Van Dongen Online, een jong en informeel internet bureau. We zullen je vertellen kort vertellen wat SEO inhoudt en waar wij jou onder meer mee kunnen helpen. Maar eerst willen we je toch wat vertellen over de mooie stad Eindhoven! Verder op in deze pagina gaan we je vertellen over de volgende zaken:

  • Technische SEO
  • Keywords bepalen
  • Content / on-page
  • Linkbuilding / off-page
  • Conversie optimalisatie en andere diensten

Eindhoven, Best en …

Wij werken zelf vanuit Uden, een klein half uurtje van Eindhoven af. We komen zelf regelmatig in de stad en weten dus veel van de stad. ‘Eindje’ telt zo’n 216.000 inwoners en is daarmee de vijfde stad van ons land. De grootste stad in Brabant staat natuurlijk bekend om PSV, Philips en stratums eind. En met al deze rumoerigheid is ‘de lichtstad’ niet alleen een regio met veel markt potentieel, maar ook veel concurrentie. En daar helpen wij je graag bij.

Naast Eindhoven werken we ook als SEO experts in onder meer Best, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard en Nuenen.

Het is enorm belangrijk, keywords bepalen. Je opereert met een product of dienst, je hebt een doelgroep, concurrenten, een regio waarin je actief bent. Vanwege al deze factoren moeten we voordat we ‘echt’ aan de slag gaan eerst goed kijken op welke termen je nou gevonden wilt en kunt worden. Wat is relevant? Waar zit veel potentie? Wat is laag hangend fruit? We kijken hierbij zowel naar de ‘massa’ zoektermen, als naar de ‘long tail’ zoektermen. De massa zoektermen zijn algemene termen zoals ‘televisie’. Een long tail zoekterm is een stuk specifieker, zoals ‘Philips LCD Smart TV’.

Onze werkwijze

Het eerste gedeelte wat we aanpakken is de techniek van de website, zit de hosting goed in elkaar, is de website snel genoeg, zijn er stukken code die overbodig zijn? We bekijken het allemaal en lossen het direct op. Zodra dit alles op orde is kunnen we verder met de volgende stap.

Met on-page SEO bedoelen we alles wat er te vinden is op de website zelf. Dus tekst, afbeeldingen, video’s, interne links, alle pagina’s en de hoeveelheid pagina’s, de structuur van je website. Deze factoren zijn erg belangrijk voor de vindbaarheid van jouw website, want bijvoorbeeld interne linkbuilding geeft aan welke pagina’s wél belangrijk zijn en wélke niet. Ook kijken we hierbij naar het pad dat de bezoeker doorloopt, of wat jij eigenlijk wilt dat de bezoeker doorloopt.

Tot slot, als de techniek en de on-page factoren goed in elkaar zitten, dan gaan we aan de slag met de off-page zoekmachine optimalisatie. Met off-page doelen we op alles wat buiten de eigen website gebeurt, we spreken vrijwel altijd over linkbuilding en social media. Linkbuilding realisatie is niets meer dan links van de ene website naar de andere, deze links zijn een soort aanbeveling van de ene website naar de andere. Ook social media is belangrijk voor je vindbaarheid, want veel sociale fans geeft aan dat je iets erg goed doet.

Nieuwe site, hogere conversie, advies

Naast zoekmachine optimalisatie kunnen wij je ook helpen met het realiseren van een nieuwe website, het verhogen van de conversie, social media marketing, hosting en nog veel meer. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Siem is SEO-expert (vindbaarheid in Google) en werkt veel aan webdesign met WordPress. Neem contact op met hem via de mail: siem@vandongen-online.nl of telefonisch: 0653428510.

Of wil je liever een algemeen mailtje sturen, of nemen wij beiden niet op? Mailen kan naar info@vandongen-online.nl, of kom langs in ons kantoor: Vluchtoord 11 te Uden.