SEO specialist Nijmegen

Ben je op zoek naar een echte SEO specialist in Nijmegen en Wijchen? Dan ben je bij Van Dongen Online aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het beter vindbaar maken van jouw website in Google. We werken aan de techniek van de website, denk aan de laadtijd van de website. Daarnaast werken we aan de on-page factoren, zoals tekst, afbeeldingen, video en alles wat er op de pagina zelf gebeurt. Als deze beide pijlers op orde zijn dan kijken we naar off-page factoren, dit is voornamelijk linkbuilding en social media.

Maar voordat wat met deze zaken aan de slag kunnen gaan, gaan we eerst kijken naar de belangrijkste termen waar jij je met jouw website op moet richten. Op de ene term wordt misschien erg veel gezocht, maar misschien zijn dit niet de bezoekers die jij wenst binnen te halen. We kijken ook naar long tail termen, dit zijn zoekwoorden die vaak wat specifieker zijn.

Verder zijn wij groot fan van lokale zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat je speciale pagina’s opzet voor lokale zoek opdrachten, zoals ‘bakkerij Wijchen’. Dit soort zoekopdrachten worden steeds vaker gedaan in plaats van algemene zoek opdrachten. We denken samen met jou een hele strategie uit, we combineren de juiste diensten met de juiste plaatsnamen om er voor te zorgen dat jij goed zult scoren op de termen waar jij op gevonden wilt worden.


SEO expert in Nijmegen, Wijchen en regio

We werken in de buurt van Nijmegen, dus als je uit de stad komt of uit bijvoorbeeld Wijchen dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Je bent welkom bij ons of we kunnen bij jou op locatie langskomen om de kansen en mogelijkheden voor jouw website te bespreken.

Dus, ben je op zoek naar een partij die jou echt kan helpen met de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines? Dan zijn wij de partij voor jouw zoekmachine optimalisatie in Nijmegen, Wijchen en omgeving. Neem snel contact met ons, want wij helpen je graag.


Onze werkwijze

We beginnen altijd met de technische kant van de website. We bekijken hierin de laad tijd, de structuur, de hosting, code en nog veel meer. We doen hier kleine testjes in om er zeker van te zijn dat de website klaar is voor de volgende stap. Als we dit niet doen, kan het zijn dat we later tegen problemen aan gaan lopen die in dat stadium harder op te lossen zullen zijn.

Daarnaast gaan we verder met on-page SEO, dit omvat alles wat op de pagina’s zelf gebeurt. Denk aan tekst, afbeeldingen, interne links, structuur binnen een website, rich snippets en nog veel meer. Alles met het oog op de bezoeker, want uiteindelijk willen we dat de bezoeker een duidelijk pad doorloopt en dat hij of zij een conversie realiseerd.

Tot slot hebben we de off-page SEO. Dit omvat linkbuilding, Google Plus optimalisatie en citations. Met deze factoren die buiten de eigen website plaatsvinden zorg je ervoor dat je een boost krijgt. Focus jij je met jouw website op zeer competitieve termen, dan is dit het onderdeel waar we het verschil gaan maken. Gelukkig beschikken we zelf over een groot linkbuilding netwerk, hierdoor kunnen we je op korte termijn al een hele boost geven en zo boosten in de rankings.

Alle resultaten houden wij voor je bij, als je deze af en toe wilt inzien is dat natuurlijk geen probleem. We kunnen het naar je opsturen of je kunt gewoon eens langskomen bij ons op kantoor. Maar de resultaten zal jij voornamelijk in het aantal bezoekers en bestellingen zien.

Siem is SEO-expert (vindbaarheid in Google) en werkt veel aan webdesign met WordPress. Neem contact op met hem via de mail: siem@vandongen-online.nl of telefonisch: 0653428510.