Doe de SEO quickscan Skip to main content

SEO specialist Nijmegen

Ben je op zoek naar een echte SEO specialist in Nijmegen en Wijchen? Dan ben je bij Van Dongen Online aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het beter vindbaar maken van jouw website in Google. We werken aan de techniek van de website, denk aan de laadtijd van de website. Daarnaast werken we aan de on-page factoren, zoals tekst, afbeeldingen, video en alles wat er op de pagina zelf gebeurt. Als deze beide pijlers op orde zijn dan kijken we naar off-page factoren, dit is voornamelijk linkbuilding en social media.

Waarom SEO Nijmegen bij VDO?

 • Wij komen uit de regio en zijn dus altijd dichtbij.
 • Meer dan 10+ jaar ervaring.
 • Specialist op ieder vlak van SEO (content, backlinks, techniek, etc.).
Doe de gratis quickscan
Ik wil #1 posities

Resultaten van onze klanten

 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Inzicht in de mogelijkheden per mail of telefoon
 • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk

Waar kunnen onze experts je mee helpen?(Vereist)
Naam(Vereist)
Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

Keyword analyse

Wij doen een keyword analyse, zo weten we waar we ons op dienen te focussen met de SEO campagne.

Technische analyse

Vervolgens doen we een technische analyse. Denk aan veiligheid, snelheid en indexeerbaarheid.

On-page

Wij schrijven teksten, verbeteren de interne structuur en optimaliseren de conversie.

Off-page

Wij bouwen backlinks die jouw website écht omhoog pushen. Kwalitatieve en relevante links voor de beste resultaten.

10+ jaar ervaring

Wij hebben 10+ jaar ervaring met SEO en hebben al tientallen ondernemers (klein en groot) geholpen met de vindbaarheid van hun website. Zo hielpen we webwinkels met een omzet van meer dan 1 miljoen euro in omzet deze te verdubbelen. Maar ook lokale restaurants om hun aantal reserveringen te verdubbelen.

Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Google Reviews
Wat klanten
over ons zeggen
Van Dongen Online
4.5
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Maar voordat wat met deze zaken aan de slag kunnen gaan, gaan we eerst kijken naar de belangrijkste termen waar jij je met jouw website op moet richten. Op de ene term wordt misschien erg veel gezocht, maar misschien zijn dit niet de bezoekers die jij wenst binnen te halen. We kijken ook naar long tail termen, dit zijn zoekwoorden die vaak wat specifieker zijn.

Verder zijn wij groot fan van lokale zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat je speciale pagina’s opzet voor lokale zoek opdrachten, zoals ‘bakkerij Wijchen’. Dit soort zoekopdrachten worden steeds vaker gedaan in plaats van algemene zoek opdrachten. We denken samen met jou een hele strategie uit, we combineren de juiste diensten met de juiste plaatsnamen om er voor te zorgen dat jij goed zult scoren op de termen waar jij op gevonden wilt worden.

SEO expert in Nijmegen, Wijchen en regio

We werken in de buurt van Nijmegen, dus als je uit de stad komt of uit bijvoorbeeld Wijchen dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Je bent welkom bij ons of we kunnen bij jou op locatie langskomen om de kansen en mogelijkheden voor jouw website te bespreken.

Dus, ben je op zoek naar een partij die jou echt kan helpen met de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines? Dan zijn wij de partij voor jouw zoekmachine optimalisatie in Nijmegen, Wijchen en omgeving. Neem snel contact met ons, want wij helpen je graag.

Onze werkwijze

We beginnen altijd met de technische kant van de website. We bekijken hierin de laad tijd, de structuur, de hosting, code en nog veel meer. We doen hier kleine testjes in om er zeker van te zijn dat de website klaar is voor de volgende stap. Als we dit niet doen, kan het zijn dat we later tegen problemen aan gaan lopen die in dat stadium harder op te lossen zullen zijn.

Daarnaast gaan we verder met on-page SEO, dit omvat alles wat op de pagina’s zelf gebeurt. Denk aan tekst, afbeeldingen, interne links, structuur binnen een website, rich snippets en nog veel meer. Alles met het oog op de bezoeker, want uiteindelijk willen we dat de bezoeker een duidelijk pad doorloopt en dat hij of zij een conversie realiseerd.

Tot slot hebben we de off-page SEO. Dit omvat linkbuilding, Google Plus optimalisatie en citations. Met deze factoren die buiten de eigen website plaatsvinden zorg je ervoor dat je een boost krijgt. Focus jij je met jouw website op zeer competitieve termen, dan is dit het onderdeel waar we het verschil gaan maken. Gelukkig beschikken we zelf over een groot linkbuilding netwerk, hierdoor kunnen we je op korte termijn al een hele boost geven en zo boosten in de rankings.

Alle resultaten houden wij voor je bij, als je deze af en toe wilt inzien is dat natuurlijk geen probleem. We kunnen het naar je opsturen of je kunt gewoon eens langskomen bij ons op kantoor. Maar de resultaten zal jij voornamelijk in het aantal bezoekers en bestellingen zien.

DE ONE STOP SHOP VOOR ONLINE SUCCES

Waarom ondernemers voor VDO kiezen

We doen niet alleen wat je van ons vraagt, maar we zetten die extra stap. Wij denken strategisch met je mee en zorgen er voor dat jouw website en online marketing een succes worden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

 • Jong & enthousiast team
 • Vaste prijzen - je weet altijd waar je aan toe bent
 • Van jouw website een succes maken, dat is ons doel
 • Geen ingewikkelde contracten
 • Website bouw, hosting en online marketing onder één dak
 • Je kunt ons 6 dagen per week bellen bij vragen
Contact opnemen

Alle voordelen van SEO van VDO op een rij

Enorm veel voordeel dankzij SEO van VDO.
Wij zijn de specialist, hieronder geven we je puntsgewijs aan waarom en hoe.

 • Vaste prijs – geen onverwachtse kosten
 • Professioneel advies dankzij jarenlange ervaring
 • Geen ingewikkelde contracten. Daar wordt niemand vrolijk van
 • Wij denken niet vanuit SEO – maar vanuit het groeien van jouw business
 • Wij genereerden 1.000.000+ extra bezoekers voor onze klanten
 • Ervaring met webwinkels en websites – nationaal en internationaal
 • Wij zijn informeel en direct – zo laten we jouw bedrijf écht groeien
 • Heldere afspraken, dan weten we beide waar we aan toe zijn
 • SEO experts in Duitsland en België (inclusief linkbuilding)

Ontmoet onze SEO-experts

Onze werkwijze

Deze stappen nemen wij om jouw succes te ontwikkelen.
Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Vooraf

Het eerste gesprek

Voor onze afspraak ontvangen we graag inzichten in jullie keywords en concurrenten. Aan de hand hiervan geven wij jou inzicht in de zoekvolumes, de sterkte van de concurrentie en wat we voor jouw website zouden moeten doen.

Begin van de samenwerking

Afspraak en overeenkomst

Tijdens de afspraak nemen wij je mee in de positieve en negatieve punten binnen jouw website. Zo krijg je optimaal inzicht. We doen je vervolgens een voorstel voor de samenwerking qua budget / uren.

Aan de slag

De samenwerking

We komen tot overeenkomst voor de samenwerking. Wij gaan aan de slag met de SEO. Wij beginnen met de keyword analyse en technische analyse. Vervolgens gaan we doorlopend aan de slag met de teksten (on-page) en linkbuilding (off-page).

Bijsturen en verbeteren

Doorlopend optimaliseren

We bespreken de resultaten per telefoon, mail of Skype. Wij geven jou inzicht in wat we gedaan hebben en wat het resultaat is. Zelf heb je altijd inzicht in de Analytics. Zo blijven we samen optimaal bijsturen. Ook als jullie bijvoorbeeld een nieuw product of dienst aanbieden.

Met VDO kies je voor

Vragen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.