Tevredenheidsgarantie

Uw nieuwe website is pas klaar voor gebruik als u dat zegt. Alleen wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Geen verborgen kosten

Wij spreken altijd een vaste prijs met u af, zodat er niemand voor een verassing komt te staan.

Fantastische support

Vragen of opmerkingen? Geen probleem. U kunt ons altijd bellen voor advies. Ook voor aanpassingen aan de website.

Geschikt voor alle apparaten

Uw website is helemaal responsive, oftewel geschikt voor zowel desktop, laptop, tablet als telefoon.

Winnen in Google

Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe website over alle technieken beschikt om door de zoekmachines, zoals Google, eenvoudig gevonden te worden.

Goed beveiligd

We zorgen voor extra beveiliging van uw website, zodat de kans op inbraken minimaal is. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen.

Binnen 3 weken online

U wilt het liefst zo snel mogelijk online. Wij hebben binnen 1 week na het aanleveren van de content een eerste versie gereed.

Volledig zelf beheren

Foto’s uploaden of teksten aanpassen, u kunt uw site volledig zelf beheren – zonder technische kennis – via het handige administratiegedeelte.

Volledig op maat

Uw nieuwe website bouwen we volledig op basis van uw wensen, huisstijl en doelen. Een functionele en gebruiksvriendelijke website die past bij uw onderneming.

AVG: Privacy staat voorop

Uw nieuwe website is gebouwd met de AVG in gedachte. Inclusief de verplichte cookie melding.

Snel als een racewagen

Met behulp van de laatste technieken gaat uw website zo snel als een raket. Uw bezoekers zijn u dankbaar.

Do you speak English?

Heeft u bezoekers uit het buitenland? Geen enkel probleem. Wij zorgen er voor dat uw nieuwe website in elke taal te bezichtigen is.

DE ONE STOP SHOP VOOR ONLINE SUCCES

Waarom ondernemers voor VDO kiezen

We doen niet alleen wat u van ons vraagt, maar zetten die extra stap. Wij denken met u mee en zorgen er voor dat uw website een succes wordt. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

 • Jong & enthousiast team
 • Vaste prijzen - u weet altijd waar u aan toe bent
 • Van uw website een succes maken, dat is ons doel
 • Geen ingewikkelde contracten
 • Website bouw en online marketing onder een dak
 • U kunt ons altijd bellen bij vragen
WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

100+ ondernemers gingen u voor

Van Dongen Online heeft ons goed geholpen bij ons digitale vraagstuk. Luuk en Siem hebben onze ideeën erg goed vertaald en daarnaast veel creativiteit toegevoegd. Wat wij erg fijn vinden is het tempo waarin VDO werkt. Luuk en Siem reageren meteen, zijn goed bereikbaar en gaan direct over tot actie. Kortom: Snel, creatief en doelgericht. Daarom is VDO voor ons de juiste partner.

Erik DaverveldDaverveld WoonprojectenBekijk website

Het contact met Luuk & Siem loopt soepel, handige jongens die van aanpakken weten. Zij voeren niet alleen opdrachten uit maar denken zelf ook actief mee met doorvoeren van verbeteringen. Wil je je webshop professionaliseren en/of beter vindbaar worden in zoekmachines? Dan beveel ik Van Dongen Online van harte aan.

Dennis DekkersJachtloodshttps://www.jachtloods.nl

We wilden geen standaard website maar een website waarop de bezoeker meteen een “waauw gevoel” krijgt. Luuk begreep direct wat we bedoelden en ging daarmee aan de slag. We zijn heel kritisch naar Luuk toe geweest maar hij ging daar telkens goed mee om en paste meteen onze opmerkingen aan. Het eindresultaat is fantastisch en precies zoals we dit voor ogen hadden.

Yvonne van RosendaalBlooming StyleBekijk website

Het team van Van Dongen Online is een professioneel team met jonge gepassioneerde medewerkers. Ze zijn in staat om uw wensen te vertalen naar een fijne website die precies de juiste uitstraling heeft. Ook na afronding van de opdracht zijn zij steeds bereid tot het verlenen van goede service.

Resi van der CoerKracht in 2Bekijk website

Van Dongen Online is een flexibele, inspirerende en gedreven partij die met veel energie en creativiteit elke online uitdaging aan gaan. Korte lijntjes en toffe resultaten! Deze mannen maken wat jij in je hoofd hebt en dan nóg beter!

Imke de KorteMisfitsBekijk website

Diverse websitebouwers aan tafel gehad. Het gevoel van Van Dongen Online was meteen goed. Het was dan ook niet moeilijk om een keuze hierin te maken. Alles is correct verwerkt en snel online. Wij kunnen Van Dongen Online dan ook zeker aanbevelen.

Petrie HuybertsHuyberts KeukensBekijk website

In het eerste gesprek was er direct een klik. VDO heeft uitstekend werk geleverd. Professionaliteit, no nonsens, meedenken, flexibiliteit, klantgerichtheid en snelheid staan synoniem voor de aanpak van VDO. Ook na het live gaan van de website is er nog geregeld contact. Gewenste aanpassingen aan mijn website worden snel en juist ingevuld. Samenwerken met VDO kan ik iedereen aanbevelen.

Erwin van der ZandenInZ.nuBekijk website
WEBSITE MET VISIE EN STRATEGIE

7 pijlers voor een succesvolle website

Onze websites bouwen we altijd met een doel voor ogen. De tijd van een website als online visitekaartje is voorbij. We volgen altijd de volgende richtlijnen.

Zelf volledige controle met WordPress

Een goede website is altijd in beweging. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken uw website bij te houden en nieuwe teksten, foto’s of projecten te plaatsen, maken we gebruik van WordPress. Het meest gebruikte website-beheersysteem ter wereld.

Klaar om klanten binnen te halen

Uiteraard wilt u het maximale uit uw website halen. Daarom richten we onze websites doelgericht in en zetten we uw klant centraal. Bovendien kunt u direct met een van onze online marketing pakketten – zoals SEO of SEA – aan de slag.

Totaalpakket voor elke ondernemer

Of u nu ZZP’er bent, een MKB bedrijf heeft of een grote organisatie runt. Onze websites zijn geschikt voor elke onderneming en branche. We zorgen ervoor dat uw nieuwe website perfect aansluit bij uw bedrijf, wensen en doelen.

VOLGENS DE LAATSTE STANDAARDEN

De voordelen van uw nieuwe website op een rij

Uw nieuwe website door VDO laten maken betekent: vele handige functies, perfect geoptimaliseerd en eindeloos veel mogelijkheden. Te veel om allemaal op te noemen.

 • Eindeloos bloggen
 • Prachtige foto-gallerijen
 • Contactformulieren
 • Prijstabellen
 • Dynamische foto-sliders
 • Account per medewerker mogelijk
 • Geen technische kennis nodig
 • Geoptimaliseerd voor snelheid
 • Online portfolio beheren
 • Moderne cookiemelding
 • Youtube video’s integreren
 • Koppeling met Facebook
 • Direct aanmelden voor nieuwsbrief
 • Volledig zelf te aan te passen
 • Direct klaar om gevonden te worden in Google
 • 404 pagina op maat
 • Makkelijk landingspagina’s aanmaken
 • Uit te breiden met eindeloos veel plugins
 • Instagram feed
 • Koppeling met Google Analytics
 • Volledig in je eigen huisstijl
 • Zelf het menu aanpassen
 • Voeg makkelijk talen toe
EEN PROFESSIONELE AANPAK

Wij zijn geen website-fabriek

Elk project is anders en verdient een aanpak op maat. Wij behandelen u niet als nummer, maar bekijken voor elke website opnieuw wat de wensen en doelen zijn. Het resultaat is een website die past bij uw onderneming en visie.

Kennismaking

Voor een goede website wordt eerst een goed plan gemaakt. We gaan graag met u rond de tafel om uw wensen door te nemen en om te bespreken welke functionaliteiten uw website moet bevatten. Daarnaast bepalen we naar de inhoud en structuur van uw nieuwe website.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Tijdens het bouwen van de website kunt u te allen tijde meekijken en feedback geven. Wij zullen deze continu verwerken. Pas wanneer uw feedback is verwerkt en al uw wensen zijn gerealiseerd, is de website af en klaar voor lancering.

Teksten of foto’s nodig?

Heeft u nog geen teksten en foto’s of zijn deze inmiddels verouderd? Geen enkel probleem. We helpen u graag met het vinden van een geschikte fotograaf of tekstschrijver uit ons – of uw – netwerk. Ook bij het ontwerpen van een nieuwe huisstijl of logo kunnen wij u helpen.

Hosting en onderhoud

Uiteraard moet uw nieuwe website ergens gehost worden. U kunt zelf een pakket aanvragen of gebruik maken van ons all inclusive hosting & onderhoudspakket. Wij zorgen dan voor al het onderhoud en updates, zodat u met een gerust hart kunt ondernemen.

DIRECT WETEN WAAR U AAN TOE BENT

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd wat het u zou kosten om uw website te vernieuwen of om een geheel nieuwe website door ons te laten ontwikkelen? Vul het formulier in en ontvang van ons een geheel vrijblijvende offerte.

 • Op werkdagen binnen 4 uur een reactie
 • Binnen 3 weken uw website online
 • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk