Webdesign Nijmegen

Van Dongen Online is specialist in Webdesign in de regio Nijmegen. Uitgekeken op je huidige website of op zoek naar een compleet nieuwe site? Dan ben je aan het juiste adres. Van Dongen Online is de specialist op het gebied van webdesign en wij opereren in de regio Nijmegen.

Om jouw website te realiseren maken we doorgaans gebruik van WordPress. Een gratis en open source Content Management Systeem waarmee jij zeer eenvoudig je eigen website kan beheren. Zo kun je zelf pagina’s aanmaken, foto’s toevoegen of de menustructuur aanpassen.

Naast WordPress voor het maken van websites gebruiken we ook andere technieken voor webdesign. Wij gebruiken bijvoorbeeld PHP, CSS3, Javascript, HTML5, MySQL, jQuery, Vue.js, Laravel en nog vele anderen. Wat betreft WordPress maken we zowel gebruik van standaard als op maat gemaakte templates. Daarvoor kijken we samen wat in jouw geval de beste oplossing is en wat het best past en aansluit bij jouw wensen.


Websites voor Nijmegen en omstreken

Op slechts een klein half uurtje van Nijmegen, werken wij zelf vanuit Uden, Dus wanneer je ons belt voor een afspraak kunnen wij vrijwel direct jouw kant opkomen. Bovendien zijn we regelmatig in Nijmegen te vinden. Een mooie stad met mooie parken zoals het Kronenburger en het Valkhofpark. Maar ook met beruchte verkeerspleinen zoals het Keizer Karelplein.

Naast Nijmegen zijn we ook regelmatig te vinden in Wijchen, Grave, Groesbeek en Beuningen. Een prachtig stukje Nederland met vele gezellige plaatsen. Al deze plaatsen zijn binnen een half uur door ons te bereiken. Dus als je wil komen we vandaag nog langs.


De Van Dongen Online werkwijze

Bij Van Dongen Online werken we op het gebied van webdesign/het maken van websites altijd met ene vaste prijs die we van te voren afspreken. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn en kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast stoppen we pas wanneer jij 100% tevreden bent en sturen we niet voor elke klein aanpassing direct een factuur.


Meer dan websites alleen…
Naast het realiseren van jouw website kunnen we samen met onze partners van Kwaaijongens alles voor u uit handen nemen. Zo regelen wij als Kwaaijongens voor u een domeinnaam, e-mail adressen, hosting waar Google van smult, foto’s voor op uw website, reclamebanners, logo ontwerp, een huisstijl… en nog 1001 dingen meer.

WordPress websites in Nijmegen

Als je een website wilt laten maken kan je jezelf afvragen in welk systeem je dit wilt laten doen. Wil je een zelf geschreven  website? Of een CMS? En als je gebruik wilt maken van een CMS, welk CMS ga je dan kiezen? Wij kiezen 99 van de 100 keer voor WordPress, dit is het meest populaire en meest gebruikte systeem over de hele wereld. De populariteit van het systeem brengt veel voordelen met zich mee, dankzij de populariteit is er voor ieder probleem al een oplossing gevonden. Het systeem WordPress zelf is gratis, wij zorgen ervoor dat we dit omzetten tot een website die aansluit bij jouw bedrijf en die conversie gaat opleveren.

Webdesign specialist Nijmegen

Luuk is webdevelopment expert, hij helpt je graag met het opzetten van een website via WordPress. Neem contact met hem op via de mail: luuk@vandongen-online.nl of telefonisch: 0623684250.

Of wil je liever een algemeen mailtje sturen, of nemen wij beiden niet op? Mailen kan naar info@vandongen-online.nl, of kom langs in ons kantoor: Brabantplein 30 te Uden.

Plannen voor een nieuwe site of meer uit een bestaande site halen?