Webdesign Nijmegen

Op slechts een klein half uurtje van Nijmegen, werken wij zelf vanuit Uden, Dus wanneer je ons belt voor een afspraak kunnen wij vrijwel direct jouw kant opkomen. Bovendien zijn we regelmatig in Nijmegen te vinden. Een mooie stad met mooie parken zoals het Kronenburger en het Valkhofpark. Maar ook met beruchte verkeerspleinen zoals het Keizer Karelplein.

Naast Nijmegen zijn we ook regelmatig te vinden in Wijchen, Grave, Groesbeek en Beuningen. Een prachtig stukje Nederland met vele gezellige plaatsen. Al deze plaatsen zijn binnen een half uur door ons te bereiken. Dus als je wil komen we vandaag nog langs. Naast linkbuilding en andere SEO zaken doen we ook aan webdesign.


De Van Dongen Online werkwijze

Bij Van Dongen Online werken we op het gebied van webdesign/het maken van websites altijd met ene vaste prijs die we van te voren afspreken. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn en kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast stoppen we pas wanneer jij 100% tevreden bent en sturen we niet voor elke klein aanpassing direct een factuur.


WordPress websites in Nijmegen

Als je een website wilt laten maken kan je jezelf afvragen in welk systeem je dit wilt laten doen. Wil je een zelf geschreven  website? Of een CMS? En als je gebruik wilt maken van een CMS, welk CMS ga je dan kiezen? Wij kiezen 99 van de 100 keer voor WordPress, dit is het meest populaire en meest gebruikte systeem over de hele wereld. De populariteit van het systeem brengt veel voordelen met zich mee, dankzij de populariteit is er voor ieder probleem al een oplossing gevonden. Het systeem WordPress zelf is gratis, wij zorgen ervoor dat we dit omzetten tot een website die aansluit bij jouw bedrijf en die conversie gaat opleveren.