Webdesign Eindhoven

Wij werken vanuit ons kantoor in Uden, slechts op een half uurtje van Eindhoven. Een afspraak maken op korte termijn is voor ons dus nooit een probleem. Naast Eindhoven staan we ook snel in de regio Best, Helmond, Nuenen, Sint Oedenrode, Lieshout, Son, Geldrop en Veldhoven. Een afspraak kan bij jou op locatie, maar je bent ook altijd welkom op ons kantoor.

Onze werkwijze

Wij werken vrijwel altijd op basis van WordPress. Een gratis en open source Content Management Systeem dat enerzijds uitermate geschikt is voor het bouwen van een nieuwe website en dat anderzijds erg gebruiksvriendelijk is, zodat je eenvoudig je website bij kan houden.

Daarnaast werken wij vrijwel altijd op basis van een vaste prijs die we vooraf afspreken. Dit doen we zodat we beide partijen niet voor een verrassing komen te staan en iedereen weet waar die aan toe is.

Wanneer je ons kiest voor het realiseren van een nieuwe website of het verbeteren van een bestaande website, gaan we eerst rond de tafel om te kijken wat het doel van je website is. De een gebruikt zijn website namelijk als visitekaartje en de andere gebruikt hem echt als platform om nieuwe klanten te werven. Wanneer het doel duidelijk is, gaan we kijken naar de inhoud. Wat moet er op welke pagina’s komen en op wie richten we de pagina’s. Vervolgens kiezen we een template uit, die aansluit bij de gewenste uitstraling van de website. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een maatwerk template te laten bouwen. De keuze is aan jou. Als deze stap is genomen gaan we de website daadwerkelijk realiseren waarbij we altijd contact met je houden om tijdens het traject de boot af en toe bij te sturen. Zo zijn we er zeker van dat beide partijen achteraf tevreden terug kunnen kijken op een succesvol project.

Kwalitatieve Hosting

Wanneer je nog geen domeinnaam en/of hosting hebt, is dat geen enkel probleem. Wij zijn als Van Dongen Online aangesloten bij Kwaaijongens en zij bieden uitstekende hosting, e-mail adressen en een domeinnaam aan voor een vaste prijs per maand. Bovendien leert de ervaring dat Google smult van de hosting van Kwaaijongens en webpagina’s daardoor sneller worden opgenomen in de zoekmachine.

Heb je nog vragen? Geen enkel probleem. Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende QuickScan aan. Bovendien, kom gerust een keer vanuit Eindhoven naar Uden. De koffie staat zoals gewoonlijk, altijd klaar.