Webdesign Den Bosch

Wij hebben veel ervaring met het maken van webdesign, het realiseren van nieuwe websites, het verbeteren van bestaande websites en het meer halen uit je website. Wij zorgen ervoor dat je hoger komt in Google waardoor je meer bezoekers binnenhaalt en ook dat je uit die extra stroom bezoekers meer klanten haalt. Onze visie is namelijk dat een website voor jou moet werken.

Webdesign in de regio Den Bosch

Heb je graag dat we snel langskomen? Dat is uiteraard geen probleem. Zelf werken we vanuit ons kantoor aan het Brabantplein in Uden, op slechts 30 minuutjes van Den Bosch. Naast Den Bosch komen we ook graag naar Vught, Waalwijk, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Vlijmen en Drunen. We komen graag naar je toe, indien je bij ons langs wil komen is dat uiteraard ook geen enkel probleem.

Hoe wij werken

Wij zijn, zoals velen, echte WordPress fans! Dit omdat WordPress voor zowel de beheerder als voor de bouwer een uitermate fijn en geschikt systeem is om mee te werken. Bovendien zijn er binnen WordPress al zo veel oplossingen bedacht voor veel voorkomende problemen (hoe maak ik een webwinkel? Hoe beheer ik mijn foto’s online? Hoe kan ik Facebook integreren in mijn website?), dat alles inmiddels al een keer is gedaan. Dit maakt het voor ons mogelijk om snel en doeltreffend een website voor jouw bedrijf neer te zetten.

Daarnaast werken wij (vrijwel) altijd op basis van een vaste prijsafspraak. Zo kom je na de realisatie van je (nieuwe) website niet voor verrassingen te staan.

Wij werken zowel met templates op maat als met bestaande templates. Geheel naar jouw wens kunnen we met een blanco vel beginnen en de website compleet realiseren zoals jij dat wel met alle functies en wensen die je voor ogen hebt. In dit geval kunnen we een compleet webdesign voor je maken. We werken ook regelmatig met bestaande templates waardoor we de tijd waarin we de website voor je bouwen kort kunnen houden. Als je hier voor kiest, beginnen we met een bestaand webdesign en gaan we dit voor jou op maat maken. Het voordeel is dat niet alles hoeft te worden ontworpen en deze oplossing dus minder tijd kost.

Kwalitatieve Hosting

Nog geen domeinnaam of hosting? Wij zijn trotse leden van Kwaaijongens en zij kunnen dit allemaal voor je regelen. Uitstekende hosting, e-mail adressen en een domeinnaam. En dat alles voor een vaste prijs per maand. Bovendien is de hosting van Kwaaijongens van zo’n hoge kwaliteit, dat we sites die daar gehost worden, sneller en beter opgenomen zien worden in de zoekresultaten van Google.

Heb je nog vragen over webdesign door Van Dongen Online? Geen enkel probleem. Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende QuickScan aan. Bovendien, kom gerust een keer vanuit Den Bosch naar Uden. De koffie staat zoals gewoonlijk, altijd klaar.