Doe de SEO quickscan Skip to main content

Online marketing Nijmegen

Heeft u een website, maar lukt het niet om de resultaten te krijgen die u wilt? Dan is de kans groot dat er ergens iets niet goed geregeld is op uw site. Het kan zijn dat u geen (of te weinig) bezoekers krijgt via zoekmachines, of misschien geeft u een klein kapitaal uit aan advertenties – zonder nieuwe leads of sales. Wat u nodig heeft is een professional in online marketing. En dan bent u bij ons op de goede plek. Van Dongen Online is een online marketing kantoor in de buurt van Nijmegen (we zijn gevestigd in Uden – vlak onder Nijmegen). We helpen al enkele jaren allerlei bedrijven (en particulieren) in de omgeving – maar ook landelijk – met het opzetten van goede websites die resultaten leveren.

Waarom online marketing in Nijmegen aan VDO uitbesteden?

 • Meer dan 10 jaar ervaring in online marketing.
 • Alle diensten, zoals SEO, SEA, social media en webdesign.
 • Een klantwaardering van 9,2/10.
Doe de gratis quickscan
Ik wil #1 posities

Google Search

Mensen zoeken op een keyword, wij zorgen ervoor dat jouw website met een link in de bovenste vier resultaten komt.

Google Shopping

Zodra iemand een product opzoekt in Google, zorgen wij ervoor dat jouw product bovenaan in Google komt.

Facebook Advertenties

Gerichte Facebook Advertenties helpen jouw bedrijf meer gerichte leads en bezoekers binnenhalen.

 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Inzicht in de mogelijkheden per mail of telefoon
 • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk

Waar kunnen onze experts je mee helpen?(Vereist)
Naam(Vereist)
Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

10+ jaar ervaring

Wij hebben 10+ jaar ervaring met SEO en hebben al tientallen ondernemers (klein en groot) geholpen met de vindbaarheid van hun website. Zo hielpen we webwinkels met een omzet van meer dan 1 miljoen euro in omzet deze te verdubbelen. Maar ook lokale restaurants om hun aantal reserveringen te verdubbelen.

Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Google Reviews
Wat klanten
over ons zeggen
Van Dongen Online
4.5
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Op zoek naar online marketing Nijmegen?

Elke website is anders. En heeft ook een ander doel. Dus dat betekent dat de manier om de beste resultaten te creëren ook voor iedere site anders is. Daarom gaan we graag persoonlijk met u in gesprek om erachter te komen wat voor u belangrijk is. We kunnen samen een strategie opzetten die ervoor zorgt dat uw website gevonden wordt op het internet. En niet alleen dat – maar dat uw website gevonden wordt door mensen die ook daadwerkelijk interesse hebben in uw dienst of product. Zo bent u verzekerd van nieuwe klanten of leads.

Hier kunnen wij u onder andere mee helpen:

We kunnen dit doen op verschillende manieren. Het internet biedt eindeloze mogelijkheden – maar uit ervaring hebben we gezien dat dit de meest effectieve manieren zijn om bezoekers te krijgen die geïnteresseerd zijn in wat u te bieden heeft:

 • SEO (zoekmachine optimalisatie) – dagelijks worden er in nederland alleen al miljoenen zoekopdrachten gedaan. En daarmee is dat een grote kans voor u om (gratis) nieuwe bezoekers te krijgen. Wij kunnen u helpen om uw website een goede positie in Google (en andere zoekmachines) te geven. Hoe doen we dat? Door uw pagina’s te optimaliseren voor relevante zoekwoorden, links te bouwen en goede content te schrijven.
 • SEA (zoekmachine advertenties) – SEO kan soms een tijdje duren, maar een van de beste manieren om snel resultaten te krijgen online is door te adverteren op zoekmachines. U kiest de zoekwoorden uit waarvoor u wilt adverteren en wij zorgen ervoor dat uw budget goed wordt gebruikt en u een succesvolle advertentiecampagne zult behalen.

Uiteraard zijn er nog andere diensten waar me u mee kunnen helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bouwen van websites (of webwinkels), het schrijven van waardevolle content voor uw site of het optimaliseren van een landingspagina voor conversies.

Daarnaast kunt u zelf kiezen hoe betrokken u wilt zijn bij dit allemaal. Wilt u graag dat wij alles opzetten en dat u daarna zelf de touwtjes in handen kunt nemen? Dat kan. Maar ook als u graag heeft dat wij het hele proces regelen – zodat u zich kunt bezig houden met de andere onderdelen van uw bedrijf – kan dat uiteraard ook.

Interesse in onze online marketing diensten in Nijmegen? Neem contact op

Als u interesse heeft in een van onze diensten – of u heeft een vraag over hoe we precies te werk gaan – dan kunt u gerust contact opnemen met ons.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze Quickscan. Dat betekent dat we een goede blik werpen op uw site en u vertellen waar u uw site kunt verbeteren. Dat is geheel vrijblijvend en u kunt hiervoor in aanmerking komen door u in te schrijven via de Quickscan knop bovenaan deze pagina.

DE ONE STOP SHOP VOOR ONLINE SUCCES

Waarom ondernemers voor VDO kiezen

We doen niet alleen wat je van ons vraagt, maar we zetten die extra stap. Wij denken strategisch met je mee en zorgen er voor dat jouw website en online marketing een succes worden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

 • Jong & enthousiast team
 • Vaste prijzen - je weet altijd waar je aan toe bent
 • Van jouw website een succes maken, dat is ons doel
 • Geen ingewikkelde contracten
 • Website bouw, hosting en online marketing onder één dak
 • Je kunt ons 6 dagen per week bellen bij vragen
Contact opnemen

Onze werkwijze

Deze stappen nemen wij om jouw succes te ontwikkelen.
Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Vooraf

Het eerste gesprek

Voor onze afspraak ontvangen we graag inzichten in jullie keywords en concurrenten. Aan de hand hiervan geven wij jou inzicht in de zoekvolumes, de sterkte van de concurrentie en wat we voor jouw website zouden moeten doen.

Begin van de samenwerking

Afspraak en overeenkomst

Tijdens de afspraak nemen wij je mee in de positieve en negatieve punten binnen jouw website. Zo krijg je optimaal inzicht. We doen je vervolgens een voorstel voor de samenwerking qua budget / uren.

Aan de slag

De samenwerking

We komen tot overeenkomst voor de samenwerking. Wij gaan aan de slag met de SEO. Wij beginnen met de keyword analyse en technische analyse. Vervolgens gaan we doorlopend aan de slag met de teksten (on-page) en linkbuilding (off-page).

Bijsturen en verbeteren

Doorlopend optimaliseren

We bespreken de resultaten per telefoon, mail of Skype. Wij geven jou inzicht in wat we gedaan hebben en wat het resultaat is. Zelf heb je altijd inzicht in de Analytics. Zo blijven we samen optimaal bijsturen. Ook als jullie bijvoorbeeld een nieuw product of dienst aanbieden.

Resultaten van onze klanten

Hoe wij ondernemers helpen groeien

Wat doen wij voor jouw business? Hieronder geven we je een idee van waarbij we je allemaal zullen helpen.

 • Het ontwikkelen van een op maat gesneden multi-channel digitale marketing strategie voor jouw bedrijf.
 • Ontwerp en ontwikkeling van de campagnes.
 • Plaatsen en beheren van de advertenties.
 • Bijhouden van prestaties en conversies.
 • Aanpassen en optimaliseren van advertenties.
 • Implementeren van campagne updates (op basis van industrie / tech veranderingen).

Ontmoet onze SEO-experts

Met VDO kies je voor

Vragen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.