Heeft u een website, maar lukt het niet om de resultaten te krijgen die u wilt? Dan is de kans groot dat er ergens iets niet goed geregeld is op uw site. Het kan zijn dat u geen (of te weinig) bezoekers krijgt via zoekmachines, of misschien geeft u een klein kapitaal uit aan advertenties – zonder nieuwe leads of sales. Wat u nodig heeft is een professional in online marketing. En dan bent u bij ons op de goede plek. Van Dongen Online is een online marketing kantoor in de buurt van Nijmegen (we zijn gevestigd in Uden – vlak onder Nijmegen). We helpen al enkele jaren allerlei bedrijven (en particulieren) in de omgeving – maar ook landelijk – met het opzetten van goede websites die resultaten leveren.

Op zoek naar online marketing Nijmegen?

Elke website is anders. En heeft ook een ander doel. Dus dat betekent dat de manier om de beste resultaten te creëren ook voor iedere site anders is. Daarom gaan we graag persoonlijk met u in gesprek om erachter te komen wat voor u belangrijk is. We kunnen samen een strategie opzetten die ervoor zorgt dat uw website gevonden wordt op het internet. En niet alleen dat – maar dat uw website gevonden wordt door mensen die ook daadwerkelijk interesse hebben in uw dienst of product. Zo bent u verzekerd van nieuwe klanten of leads.

Hier kunnen wij u onder andere mee helpen:

We kunnen dit doen op verschillende manieren. Het internet biedt eindeloze mogelijkheden – maar uit ervaring hebben we gezien dat dit de meest effectieve manieren zijn om bezoekers te krijgen die geïnteresseerd zijn in wat u te bieden heeft:

  • SEO (zoekmachine optimalisatie) – dagelijks worden er in nederland alleen al miljoenen zoekopdrachten gedaan. En daarmee is dat een grote kans voor u om (gratis) nieuwe bezoekers te krijgen. Wij kunnen u helpen om uw website een goede positie in Google (en andere zoekmachines) te geven. Hoe doen we dat? Door uw pagina’s te optimaliseren voor relevante zoekwoorden, links te bouwen en goede content te schrijven.
  • SEA (zoekmachine advertenties) – SEO kan soms een tijdje duren, maar een van de beste manieren om snel resultaten te krijgen online is door te adverteren op zoekmachines. U kiest de zoekwoorden uit waarvoor u wilt adverteren en wij zorgen ervoor dat uw budget goed wordt gebruikt en u een succesvolle advertentiecampagne zult behalen.

Uiteraard zijn er nog andere diensten waar me u mee kunnen helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bouwen van websites (of webwinkels), het schrijven van waardevolle content voor uw site of het optimaliseren van een landingspagina voor conversies.

Daarnaast kunt u zelf kiezen hoe betrokken u wilt zijn bij dit allemaal. Wilt u graag dat wij alles opzetten en dat u daarna zelf de touwtjes in handen kunt nemen? Dat kan. Maar ook als u graag heeft dat wij het hele proces regelen – zodat u zich kunt bezig houden met de andere onderdelen van uw bedrijf – kan dat uiteraard ook.

Interesse in onze online marketing diensten in Nijmegen? Neem contact op

Als u interesse heeft in een van onze diensten – of u heeft een vraag over hoe we precies te werk gaan – dan kunt u gerust contact opnemen met ons. U kunt een email sturen naar siem@vandongen-online.nl voor meer informatie of een offerte.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze QuickScan. Dat betekent dat we een goede blik werpen op uw site en u vertellen waar u uw site kunt verbeteren. Dat is geheel vrijblijvend en u kunt hiervoor in aanmerking komen door u in te schrijven via de QuickScan knop bovenaan deze pagina.