Doe de SEO quickscan Skip to main content

Online marketing Eindhoven

Als u op zoek bent naar online marketing Eindhoven, dan bent u op deze pagina op de juiste plek. Van Dongen Online is een professioneel online marketing kantoor dat gevestigd is in Uden. Lekker dichtbij Eindhoven dus. Al een aantal jaren maken wij websites voor ondernemers, particulieren en bedrijven. Daarnaast regelen we ook het online marketing onderdeel voor veel lokale (maar ook landelijke) websites en webwinkels. Grote kans dus dat we ook uw resultaten online aanzienlijk kunnen verbeteren.

Waarom online marketing in Eindhoven aan VDO uitbesteden?

 • Meer dan 10 jaar ervaring in online marketing.
 • Alle diensten, zoals SEO, SEA, social media en webdesign.
 • Een klantwaardering van 9,2/10.
Doe de gratis quickscan
Ik wil #1 posities

Google Search

Mensen zoeken op een keyword, wij zorgen ervoor dat jouw website met een link in de bovenste vier resultaten komt.

Google Shopping

Zodra iemand een product opzoekt in Google, zorgen wij ervoor dat jouw product bovenaan in Google komt.

Facebook Advertenties

Gerichte Facebook Advertenties helpen jouw bedrijf meer gerichte leads en bezoekers binnenhalen.

 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Inzicht in de mogelijkheden per mail of telefoon
 • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk

Waar kunnen onze experts je mee helpen?(Vereist)
Naam(Vereist)
Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

10+ jaar ervaring

Wij hebben 10+ jaar ervaring met SEO en hebben al tientallen ondernemers (klein en groot) geholpen met de vindbaarheid van hun website. Zo hielpen we webwinkels met een omzet van meer dan 1 miljoen euro in omzet deze te verdubbelen. Maar ook lokale restaurants om hun aantal reserveringen te verdubbelen.

Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Google Reviews
Wat klanten
over ons zeggen
Van Dongen Online
4.5
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Zoekt u een online marketing kantoor in Eindhoven?

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Een website kan het verschil maken tussen een succesvol bedrijf en een faillissement. Vandaar dat we graag met u in gesprek gaan om erachter te komen wat u precies wilt. Zodat we samen een effectieve strategie kunnen bedenken die u de resultaten geeft die u nodig heeft.

Online marketing termen klinken soms heel lastig, maar uiteindelijk hebben alle verschillende vormen en strategieën maar één doel: meer bezoekers op uw site krijgen die geïnteresseerd zijn in het product of dienst dat u te bieden heeft.

Of dat nu bereikt wordt door adverteren, goede posities in de zoekmachines of samenwerkingen met andere sites – dat zijn in principe details. Uiteraard zijn sommige manieren effectiever dan andere. Maar dat is dan ook de reden dat we u (of uw bedrijf) en uw site goed willen leren kennen.

Hoe beter we weten wat uw ideale klant is, hoe beter we onze strategie kunnen afstemmen om hem of haar te bereiken. As uw potentiele klant zich veel op Facebook begeeft, dan kunnen wij u helpen met het succesvol opstellen van een Facebook advertentiecampagne. En zo geldt dat voor iedere andere doelgroep.

Een kort overzicht wat we voor u kunnen betekenen

Goed, om het allemaal wat duidelijker te maken hebben we hier een kort overzicht opgesteld van de belangrijkste diensten die wij leveren.

 • Bouwen van websites en webwinkels – als u een website of webwinkel wilt voor uw product of dienst, dan kunnen wij deze voor u bouwen. Dat kunnen we doen op zo’n manier dat u, als het initiële werk af is, zelf de regie in handen kunt nemen. Maar we kunnen deze ook voor u beheren, zodat u uw aandacht ergens anders op kunt vestigen zonder u zorgen te maken over uw marketing.
 • SEO (zoekmachine optimalisatie) – in Nederland wordt Google het meest gebruikt. Als uw site op de eerste pagina (en het liefst in de top 3) staat, dan kunt u zo veel gratis bezoekers krijgen. Wij kunnen u hiermee helpen m.b.v. goede content, het bouwen van links naar uw website en het optimaliseren van de technische aspecten op uw site zelf. Op die manier zorgen we ervoor dat uw website (of specifieke pagina) een hoge positie krijgt voor een (of meer) specifieke zoekwoorden.
 • SEA (zoekmachine adverteren) – voor snelle resultaten raden wij SEA aan. Het is de perfecte manier om bezoekers te krijgen die geïnteresseerd zijn in uw dienst of product. U kiest de zoekwoorden – en wij zorgen ervoor dat uw budget optimaal wordt gebruikt en uw advertentiecampagne zorgt voor winstgevende resultaten.

Wat is de volgende stap?

Voor online marketing Eindhoven zit u dus goed bij ons. Als u interesse heeft in een van onze diensten – of u wilt graag een keer langskomen voor een kennismakingsgesprek – neemt u dan gerust contact op. Uiteraard kunt u ook een email sturen als u een bepaalde vraag heeft over onze diensten, of wilt weten of wij u kunnen helpen met een specifiek probleem of uitdaging waar u mee zit. We kijken ernaar uit om samen met u uw online resultaten te verbeteren!

DE ONE STOP SHOP VOOR ONLINE SUCCES

Waarom ondernemers voor VDO kiezen

We doen niet alleen wat je van ons vraagt, maar we zetten die extra stap. Wij denken strategisch met je mee en zorgen er voor dat jouw website en online marketing een succes worden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

 • Jong & enthousiast team
 • Vaste prijzen - je weet altijd waar je aan toe bent
 • Van jouw website een succes maken, dat is ons doel
 • Geen ingewikkelde contracten
 • Website bouw, hosting en online marketing onder één dak
 • Je kunt ons 6 dagen per week bellen bij vragen
Contact opnemen

Onze werkwijze

Deze stappen nemen wij om jouw succes te ontwikkelen.
Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Vooraf

Het eerste gesprek

Voor onze afspraak ontvangen we graag inzichten in jullie keywords en concurrenten. Aan de hand hiervan geven wij jou inzicht in de zoekvolumes, de sterkte van de concurrentie en wat we voor jouw website zouden moeten doen.

Begin van de samenwerking

Afspraak en overeenkomst

Tijdens de afspraak nemen wij je mee in de positieve en negatieve punten binnen jouw website. Zo krijg je optimaal inzicht. We doen je vervolgens een voorstel voor de samenwerking qua budget / uren.

Aan de slag

De samenwerking

We komen tot overeenkomst voor de samenwerking. Wij gaan aan de slag met de SEO. Wij beginnen met de keyword analyse en technische analyse. Vervolgens gaan we doorlopend aan de slag met de teksten (on-page) en linkbuilding (off-page).

Bijsturen en verbeteren

Doorlopend optimaliseren

We bespreken de resultaten per telefoon, mail of Skype. Wij geven jou inzicht in wat we gedaan hebben en wat het resultaat is. Zelf heb je altijd inzicht in de Analytics. Zo blijven we samen optimaal bijsturen. Ook als jullie bijvoorbeeld een nieuw product of dienst aanbieden.

Resultaten van onze klanten

Hoe wij ondernemers helpen groeien

Wat doen wij voor jouw business? Hieronder geven we je een idee van waarbij we je allemaal zullen helpen.

 • Het ontwikkelen van een op maat gesneden multi-channel digitale marketing strategie voor jouw bedrijf.
 • Ontwerp en ontwikkeling van de campagnes.
 • Plaatsen en beheren van de advertenties.
 • Bijhouden van prestaties en conversies.
 • Aanpassen en optimaliseren van advertenties.
 • Implementeren van campagne updates (op basis van industrie / tech veranderingen).

Ontmoet onze SEO-experts

Met VDO kies je voor

Vragen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.