Online marketing Eindhoven

Als u op zoek bent naar online marketing Eindhoven, dan bent u op deze pagina op de juiste plek. Van Dongen Online is een professioneel online marketing kantoor dat gevestigd is in Uden. Lekker dichtbij Eindhoven dus. Al een aantal jaren maken wij websites voor ondernemers, particulieren en bedrijven. Daarnaast regelen we ook het online marketing onderdeel voor veel lokale (maar ook landelijke) websites en webwinkels. Grote kans dus dat we ook uw resultaten online aanzienlijk kunnen verbeteren.

Zoekt u een online marketing kantoor in Eindhoven?

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Een website kan het verschil maken tussen een succesvol bedrijf en een faillissement. Vandaar dat we graag met u in gesprek gaan om erachter te komen wat u precies wilt. Zodat we samen een effectieve strategie kunnen bedenken die u de resultaten geeft die u nodig heeft.

Online marketing termen klinken soms heel lastig, maar uiteindelijk hebben alle verschillende vormen en strategieën maar één doel: meer bezoekers op uw site krijgen die geïnteresseerd zijn in het product of dienst dat u te bieden heeft.

Of dat nu bereikt wordt door adverteren, goede posities in de zoekmachines of samenwerkingen met andere sites – dat zijn in principe details. Uiteraard zijn sommige manieren effectiever dan andere. Maar dat is dan ook de reden dat we u (of uw bedrijf) en uw site goed willen leren kennen.

Hoe beter we weten wat uw ideale klant is, hoe beter we onze strategie kunnen afstemmen om hem of haar te bereiken. As uw potentiele klant zich veel op Facebook begeeft, dan kunnen wij u helpen met het succesvol opstellen van een Facebook advertentiecampagne. En zo geldt dat voor iedere andere doelgroep.

Een kort overzicht wat we voor u kunnen betekenen

Goed, om het allemaal wat duidelijker te maken hebben we hier een kort overzicht opgesteld van de belangrijkste diensten die wij leveren.

  • Bouwen van websites en webwinkels – als u een website of webwinkel wilt voor uw product of dienst, dan kunnen wij deze voor u bouwen. Dat kunnen we doen op zo’n manier dat u, als het initiële werk af is, zelf de regie in handen kunt nemen. Maar we kunnen deze ook voor u beheren, zodat u uw aandacht ergens anders op kunt vestigen zonder u zorgen te maken over uw marketing.
  • SEO (zoekmachine optimalisatie) – in Nederland wordt Google het meest gebruikt. Als uw site op de eerste pagina (en het liefst in de top 3) staat, dan kunt u zo veel gratis bezoekers krijgen. Wij kunnen u hiermee helpen m.b.v. goede content, het bouwen van links naar uw website en het optimaliseren van de technische aspecten op uw site zelf. Op die manier zorgen we ervoor dat uw website (of specifieke pagina) een hoge positie krijgt voor een (of meer) specifieke zoekwoorden.
  • SEA (zoekmachine adverteren) – voor snelle resultaten raden wij SEA aan. Het is de perfecte manier om bezoekers te krijgen die geïnteresseerd zijn in uw dienst of product. U kiest de zoekwoorden – en wij zorgen ervoor dat uw budget optimaal wordt gebruikt en uw advertentiecampagne zorgt voor winstgevende resultaten.

Wat is de volgende stap?

Voor online marketing Eindhoven zit u dus goed bij ons. Als u interesse heeft in een van onze diensten – of u wilt graag een keer langskomen voor een kennismakingsgesprek – neemt u dan gerust contact op via siem@vandongen-online.nl. Uiteraard kunt u ook een email sturen als u een bepaalde vraag heeft over onze diensten, of wilt weten of wij u kunnen helpen met een specifiek probleem of uitdaging waar u mee zit. We kijken ernaar uit om samen met u uw online resultaten te verbeteren!