Op zoek naar online marketing Den Bosch? Dan bent u bij Van Dongen Online aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Uden – op een steenworp afstand van Den Bosch. We zijn een online marketing bedrijf dat u kan helpen bij alles wat te maken heeft met uw website. Of dat nu gaat om advertenties op Google, de positie van uw site verbeteren in de zoekmachines, of misschien wel om een goed converterende landingspagina te maken voor uw product of service.

Zoekt u een online marketing kantoor in Den Bosch?

Als online marketing kantoor kunnen we uw partner zijn bij het behalen van succes online. Wellicht heeft u zelf geen of weinig tijd om uw website te beheren – en wilt u dat graag uitbesteden aan een professional. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u graag wat hulp nodig hebt, maar het uiteindelijk zelf wilt doen.

Wat u ook nodig heeft, wij kunnen het voor u regelen. Dat betekent dat we bijvoorbeeld uw online marketing zo opzetten dat u er daarna zelf mee aan de slag kan. Of dat we het in beheer houden zodat u resultaten behaalt zonder daar zelf mee bezig te zijn.

Wij houden van een persoonlijke aanpak. We gaan dus graag met u in gesprek om er zo achter te komen wat datgene is wat u exact nodig hebt. Elke website is anders, en daarom is het dus van groot belang dat er een goede aanpak op maat wordt opgesteld.

Hier kunnen wij u mee helpen op het gebied van online marketing Den Bosch

Online marketing is een zeer breed vakgebied. Vandaar dat we al onze diensten hier duidelijk hebben opgesteld. Zo krijgt u een beter beeld waarmee we u kunnen helpen. We hebben er een korte omschrijving bijgezet – zodat u leert wat welke diensten nu precies inhouden (en om het online marketingjargon en afkortingen wat duidelijker te maken).

Heeft u interesse in:

  • Een nieuwe website – wat voort soort website u ook nodig heeft, wij hebben ervaring met het opzetten hiervan. We kunnen uw site bouwen met behulp van een CMS (content managementsysteem), zodat u daarna zelf de touwtjes in handen kunt nemen en bijvoorbeeld nieuwe content kunt uitbrengen. We kunnen u ook helpen met het opzetten van uw eigen webwinkel.
  • SEO (zoekmachine optimalisatie) – 75% van de mensen die op Google zoekt, klikt op een van de eerste 3 resultaten. Voor meer bezoekers (potentiele klanten), zult u dus een hoge positie in de zoekmachines moeten hebben. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw site (of een bepaalde pagina) een betere positie krijgt in Google voor een bepaald zoekwoord. Zo krijgt u meer bezoekers en dus ook meer klanten. Het mooie aan SEO is dat als het zware werk eenmaal geleverd is, u een gratis instroom van bezoekers krijgt elke dag.
  • SEA (zoekmachine adverteren) – als u direct resultaten zoekt, dan is SEA een van de snelste manieren. U kunt kiezen voor welke specifieke zoekwoorden uw site vertoond zal worden en dat maakt SEA uitermate geschikt om gekwalificeerde bezoekers te krijgen. Wij zorgen ervoor dat uw budget goed benut wordt, uw advertenties geklikt zullen worden en u bezoekers krijgt die geïnteresseerd zijn in uw dienst of product.

Interesse? Neem contact op!

Uiteraard zijn dit niet alle diensten die wij leveren. Er zijn nog veel meer interessante mogelijkheden in het veld van internet marketing. Als u interesse heeft in een van onze diensten (of u heeft een vraag hierover), dan kunt u een email sturen naar siem@vandongen-online.nl. Voor online marketing Den Bosch bent u bij Van Dongen Online op juiste plek.