Doe de SEO quickscan Skip to main content

Online marketing Den Bosch

Op zoek naar online marketing Den Bosch? Dan bent u bij Van Dongen Online aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Uden – op een steenworp afstand van Den Bosch. We zijn een online marketing bedrijf dat u kan helpen bij alles wat te maken heeft met uw website. Of dat nu gaat om advertenties op Google, de positie van uw site verbeteren in de zoekmachines, of misschien wel om een goed converterende landingspagina te maken voor uw product of service.

Waarom online marketing in Den Bosch aan VDO uitbesteden?

 • Meer dan 10 jaar ervaring in online marketing.
 • Alle diensten, zoals SEO, SEA, social media en webdesign.
 • Een klantwaardering van 9,2/10.
Doe de gratis quickscan
Ik wil #1 posities

Google Search

Mensen zoeken op een keyword, wij zorgen ervoor dat jouw website met een link in de bovenste vier resultaten komt.

Google Shopping

Zodra iemand een product opzoekt in Google, zorgen wij ervoor dat jouw product bovenaan in Google komt.

Facebook Advertenties

Gerichte Facebook Advertenties helpen jouw bedrijf meer gerichte leads en bezoekers binnenhalen.

 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Inzicht in de mogelijkheden per mail of telefoon
 • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk

Waar kunnen onze experts je mee helpen?(Vereist)
Naam(Vereist)
Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

10+ jaar ervaring

Wij hebben 10+ jaar ervaring met SEO en hebben al tientallen ondernemers (klein en groot) geholpen met de vindbaarheid van hun website. Zo hielpen we webwinkels met een omzet van meer dan 1 miljoen euro in omzet deze te verdubbelen. Maar ook lokale restaurants om hun aantal reserveringen te verdubbelen.

Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Google Reviews
Wat klanten
over ons zeggen
Van Dongen Online
4.5
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Zoekt u een online marketing kantoor in Den Bosch?

Als online marketing kantoor kunnen we uw partner zijn bij het behalen van succes online. Wellicht heeft u zelf geen of weinig tijd om uw website te beheren – en wilt u dat graag uitbesteden aan een professional. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u graag wat hulp nodig hebt, maar het uiteindelijk zelf wilt doen.

Wat u ook nodig heeft, wij kunnen het voor u regelen. Dat betekent dat we bijvoorbeeld uw online marketing zo opzetten dat u er daarna zelf mee aan de slag kan. Of dat we het in beheer houden zodat u resultaten behaalt zonder daar zelf mee bezig te zijn.

Wij houden van een persoonlijke aanpak. We gaan dus graag met u in gesprek om er zo achter te komen wat datgene is wat u exact nodig hebt. Elke website is anders, en daarom is het dus van groot belang dat er een goede aanpak op maat wordt opgesteld.

Interesse? Neem contact op!

Uiteraard zijn dit niet alle diensten die wij leveren. Er zijn nog veel meer interessante mogelijkheden in het veld van internet marketing. Als u interesse heeft in een van onze diensten (of u heeft een vraag hierover), dan kunt u contact opnemen door middel van het contactformulier. Voor online marketing Den Bosch bent u bij Van Dongen Online op juiste plek.

Hier kunnen wij u mee helpen op het gebied van online marketing Den Bosch

Online marketing is een zeer breed vakgebied. Vandaar dat we al onze diensten hier duidelijk hebben opgesteld. Zo krijgt u een beter beeld waarmee we u kunnen helpen. We hebben er een korte omschrijving bijgezet – zodat u leert wat welke diensten nu precies inhouden (en om het online marketingjargon en afkortingen wat duidelijker te maken).

Heeft u interesse in:

 • Een nieuwe website – wat voort soort website u ook nodig heeft, wij hebben ervaring met het opzetten hiervan. We kunnen uw site bouwen met behulp van een CMS (content managementsysteem), zodat u daarna zelf de touwtjes in handen kunt nemen en bijvoorbeeld nieuwe content kunt uitbrengen. We kunnen u ook helpen met het opzetten van uw eigen webwinkel.
 • SEO (zoekmachine optimalisatie) – 75% van de mensen die op Google zoekt, klikt op een van de eerste 3 resultaten. Voor meer bezoekers (potentiele klanten), zult u dus een hoge positie in de zoekmachines moeten hebben. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw site (of een bepaalde pagina) een betere positie krijgt in Google voor een bepaald zoekwoord. Zo krijgt u meer bezoekers en dus ook meer klanten. Het mooie aan SEO is dat als het zware werk eenmaal geleverd is, u een gratis instroom van bezoekers krijgt elke dag.
 • SEA (zoekmachine adverteren) – als u direct resultaten zoekt, dan is SEA een van de snelste manieren. U kunt kiezen voor welke specifieke zoekwoorden uw site vertoond zal worden en dat maakt SEA uitermate geschikt om gekwalificeerde bezoekers te krijgen. Wij zorgen ervoor dat uw budget goed benut wordt, uw advertenties geklikt zullen worden en u bezoekers krijgt die geïnteresseerd zijn in uw dienst of product.
DE ONE STOP SHOP VOOR ONLINE SUCCES

Waarom ondernemers voor VDO kiezen

We doen niet alleen wat je van ons vraagt, maar we zetten die extra stap. Wij denken strategisch met je mee en zorgen er voor dat jouw website en online marketing een succes worden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

 • Jong & enthousiast team
 • Vaste prijzen - je weet altijd waar je aan toe bent
 • Van jouw website een succes maken, dat is ons doel
 • Geen ingewikkelde contracten
 • Website bouw, hosting en online marketing onder één dak
 • Je kunt ons 6 dagen per week bellen bij vragen
Contact opnemen

Onze werkwijze

Deze stappen nemen wij om jouw succes te ontwikkelen.
Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Vooraf

Het eerste gesprek

Voor onze afspraak ontvangen we graag inzichten in jullie keywords en concurrenten. Aan de hand hiervan geven wij jou inzicht in de zoekvolumes, de sterkte van de concurrentie en wat we voor jouw website zouden moeten doen.

Begin van de samenwerking

Afspraak en overeenkomst

Tijdens de afspraak nemen wij je mee in de positieve en negatieve punten binnen jouw website. Zo krijg je optimaal inzicht. We doen je vervolgens een voorstel voor de samenwerking qua budget / uren.

Aan de slag

De samenwerking

We komen tot overeenkomst voor de samenwerking. Wij gaan aan de slag met de SEO. Wij beginnen met de keyword analyse en technische analyse. Vervolgens gaan we doorlopend aan de slag met de teksten (on-page) en linkbuilding (off-page).

Bijsturen en verbeteren

Doorlopend optimaliseren

We bespreken de resultaten per telefoon, mail of Skype. Wij geven jou inzicht in wat we gedaan hebben en wat het resultaat is. Zelf heb je altijd inzicht in de Analytics. Zo blijven we samen optimaal bijsturen. Ook als jullie bijvoorbeeld een nieuw product of dienst aanbieden.

Resultaten van onze klanten

Hoe wij ondernemers helpen groeien

Wat doen wij voor jouw business? Hieronder geven we je een idee van waarbij we je allemaal zullen helpen.

 • Het ontwikkelen van een op maat gesneden multi-channel digitale marketing strategie voor jouw bedrijf.
 • Ontwerp en ontwikkeling van de campagnes.
 • Plaatsen en beheren van de advertenties.
 • Bijhouden van prestaties en conversies.
 • Aanpassen en optimaliseren van advertenties.
 • Implementeren van campagne updates (op basis van industrie / tech veranderingen).

Ontmoet onze SEO-experts

Met VDO kies je voor

Vragen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.