Wist u dat een van de beste manieren om gevonden te worden online het adverteren op zoekmachines is? Er zijn namelijk honderdduizenden mensen in nederland alleen al die 5 of meer zoekopdrachten per dag doen. Dat betekent dus dat u vrijwel elke persoon in Nederland (of de hele wereld als u dat wilt) kunt bereiken met een goed opgezette advertentie bij een van de zoekmachines. Echter zijn er wel een aantal zaken die u goed moet regelen voordat het ook daadwerkelijk winstgevend kan zijn. Het is namelijk ook mogelijk om veel te investeren in uw advertentiecampagne(s) zonder enig resultaat. Van Dongen Online is uw SEA specialist in de buurt van Eindhoven.

Op zoek naar SEA Eindhoven?

Een succesvolle advertentiecampagne valt of staat met het goed kiezen van de juiste zoekwoorden voor de juiste doelgroep. Om daar achter te komen gaan we graag met u in gesprek om erachter te komen hoe we uw advertentiecampagnes het beste op kunnen zetten. Wij zijn gevestigd in Uden – iets ten noorden van Eindhoven – dus u kunt gemakkelijk langskomen voor een persoonlijk gesprek. Of als u dat wilt kunnen wij ook naar u toe komen.

We kunnen voor u de hele campagne opzetten op zo’n manier dat u er verder geen omkijken naar heeft. En als u wilt kunnen we dat ook zo doen dat u daarna zelf de touwtjes in handen kunt nemen. Of als u liever wilt dat wij de hele campagne beheren en regelmatig updaten – dan kan dat uiteraard ook. Zo kunt u zich focussen op de andere belangrijke zaken in uw bedrijf, zonder dat u zich enige zorgen hoeft te maken over nieuwe klanten of leads die binnenkomen door uw website.

Dit houden onze zoekmachine Eindhoven diensten in:

Er zijn talloze SEA specialisten in Eindhoven en omgeving. Dus waarom zou u voor ons kiezen? Het antwoord is simpel – hier is een overzicht van alle zaken die wij voor u regelen als u kiest voor ons om uw SEA campagne op te zetten:

  • Specifieke en relevante zoekwoorden – om te beginnen zorgen wij ervoor dat uw advertenties alleen voor specifieke en relevante zoekwoorden worden weergegeven. Dat zorgt ervoor dat u alleen zult betalen voor de klikken van bezoekers die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw product of dienst.
  • Optimaal gebruik van budget – iedereen kan de bovenste advertentie behalen door maar genoeg te bieden per klik. Wat echter veel knapper is om de meeste sales of leads uit een specifiek budget te halen. En dat is precies wat wij voor u doen.
  • Compleet overzicht – wij kunnen op elk moment direct voor u een uitdraai maken van uw hele campagne. Bijvoorbeeld als u wilt weten welke zoekwoorden voor de meeste conversies zorgen. Maar ook als u wilt weten of mensen op een zondagavond meer kopen dan op dinsdagochtend. De mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Effectieve advertenties – wist u dat Google elke advertentie een cijfer geeft van 1 tot 10 op basis van relevantie en doorklik ratio? En dat hoe hoger dit cijfer is, hoe minder u betaalt per klik? Wij schrijven uw advertenties zo dat ze effectief werken én kosten-efficient zijn.

Voor een SEA specialist Eindhoven – neemt contact op!

Interesse om uw SEA campagne door ons te laten beheren? Als u op zoek bent naar gekwalificeerde leads en/of bezoekers op uw website die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst – dan is SEA de meest effectieve manier om dat te bereiken. Wij zorgen ervoor dat uw campagne succesvol wordt opgezet en dat deze winstgevend is.

Voor meer informatie kun u contact opnemen via siem@vandongen-online.nl Wij kijken ernaar uit om u te mogen helpen met het behalen van resultaten online.