Doe de SEO quickscan Skip to main content

SEA Eindhoven

Wist u dat een van de beste manieren om gevonden te worden online het adverteren op zoekmachines is? Er zijn namelijk honderdduizenden mensen in nederland alleen al die 5 of meer zoekopdrachten per dag doen. Dat betekent dus dat u vrijwel elke persoon in Nederland (of de hele wereld als u dat wilt) kunt bereiken met een goed opgezette advertentie bij een van de zoekmachines. Echter zijn er wel een aantal zaken die u goed moet regelen voordat het ook daadwerkelijk winstgevend kan zijn. Het is namelijk ook mogelijk om veel te investeren in uw advertentiecampagne(s) zonder enig resultaat. Van Dongen Online is uw SEA specialist in de buurt van Eindhoven.

Waarom SEA Eindhoven bij VDO?

 • Direct bovenaan in Google of Bing.
 • Controle over de kosten.
 • Een klantwaardering van 9,2/10.
Doe de gratis quickscan
Ik wil #1 posities

Google Search

Mensen zoeken op een keyword, wij zorgen ervoor dat jouw website met een link in de bovenste vier resultaten komt.

Google Shopping

Zodra iemand een product opzoekt in Google, zorgen wij ervoor dat jouw product bovenaan in Google komt.

Facebook Advertenties

Gerichte Facebook Advertenties helpen jouw bedrijf meer gerichte leads en bezoekers binnenhalen.

 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Inzicht in de mogelijkheden per mail of telefoon
 • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk

Waar kunnen onze experts je mee helpen?(Vereist)
Naam(Vereist)
Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

10+ jaar ervaring

Wij hebben 10+ jaar ervaring met SEO en hebben al tientallen ondernemers (klein en groot) geholpen met de vindbaarheid van hun website. Zo hielpen we webwinkels met een omzet van meer dan 1 miljoen euro in omzet deze te verdubbelen. Maar ook lokale restaurants om hun aantal reserveringen te verdubbelen.

Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Google Reviews
Wat klanten
over ons zeggen
Van Dongen Online
4.5
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Op zoek naar SEA Eindhoven?

Een succesvolle advertentiecampagne valt of staat met het goed kiezen van de juiste zoekwoorden voor de juiste doelgroep. Om daar achter te komen gaan we graag met u in gesprek om erachter te komen hoe we uw advertentiecampagnes het beste op kunnen zetten. Wij zijn gevestigd in Uden – iets ten noorden van Eindhoven – dus u kunt gemakkelijk langskomen voor een persoonlijk gesprek. Of als u dat wilt kunnen wij ook naar u toe komen.

We kunnen voor u de hele campagne opzetten op zo’n manier dat u er verder geen omkijken naar heeft. En als u wilt kunnen we dat ook zo doen dat u daarna zelf de touwtjes in handen kunt nemen. Of als u liever wilt dat wij de hele campagne beheren en regelmatig updaten – dan kan dat uiteraard ook. Zo kunt u zich focussen op de andere belangrijke zaken in uw bedrijf, zonder dat u zich enige zorgen hoeft te maken over nieuwe klanten of leads die binnenkomen door uw website.

Voor een SEA specialist Eindhoven – neem contact op!

Interesse om uw SEA campagne door ons te laten beheren? Als u op zoek bent naar gekwalificeerde leads en/of bezoekers op uw website die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst – dan is SEA de meest effectieve manier om dat te bereiken. Wij zorgen ervoor dat uw campagne succesvol wordt opgezet en dat deze winstgevend is.

Dit houden onze zoekmachine Eindhoven diensten in:

Er zijn talloze SEA specialisten in Eindhoven en omgeving. Dus waarom zou u voor ons kiezen? Het antwoord is simpel – hier is een overzicht van alle zaken die wij voor u regelen als u kiest voor ons om uw SEA campagne op te zetten:

 • Specifieke en relevante zoekwoorden – om te beginnen zorgen wij ervoor dat uw advertenties alleen voor specifieke en relevante zoekwoorden worden weergegeven. Dat zorgt ervoor dat u alleen zult betalen voor de klikken van bezoekers die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw product of dienst.
 • Optimaal gebruik van budget – iedereen kan de bovenste advertentie behalen door maar genoeg te bieden per klik. Wat echter veel knapper is om de meeste sales of leads uit een specifiek budget te halen. En dat is precies wat wij voor u doen.
 • Compleet overzicht – wij kunnen op elk moment direct voor u een uitdraai maken van uw hele campagne. Bijvoorbeeld als u wilt weten welke zoekwoorden voor de meeste conversies zorgen. Maar ook als u wilt weten of mensen op een zondagavond meer kopen dan op dinsdagochtend. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Effectieve advertenties – wist u dat Google elke advertentie een cijfer geeft van 1 tot 10 op basis van relevantie en doorklik ratio? En dat hoe hoger dit cijfer is, hoe minder u betaalt per klik? Wij schrijven uw advertenties zo dat ze effectief werken én kosten-efficient zijn.
DE ONE STOP SHOP VOOR ONLINE SUCCES

Waarom ondernemers voor VDO kiezen

We doen niet alleen wat je van ons vraagt, maar we zetten die extra stap. Wij denken strategisch met je mee en zorgen er voor dat jouw website en online marketing een succes worden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

 • Jong & enthousiast team
 • Vaste prijzen - je weet altijd waar je aan toe bent
 • Van jouw website een succes maken, dat is ons doel
 • Geen ingewikkelde contracten
 • Website bouw, hosting en online marketing onder één dak
 • Je kunt ons 6 dagen per week bellen bij vragen
Contact opnemen

Onze werkwijze

Deze stappen nemen wij om jouw succes te ontwikkelen.
Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Vooraf

Het eerste gesprek

Voor onze afspraak ontvangen we graag inzichten in jullie keywords en concurrenten. Aan de hand hiervan geven wij jou inzicht in de zoekvolumes, de sterkte van de concurrentie en wat we voor jouw website zouden moeten doen.

Begin van de samenwerking

Afspraak en overeenkomst

Tijdens de afspraak nemen wij je mee in de positieve en negatieve punten binnen jouw website. Zo krijg je optimaal inzicht. We doen je vervolgens een voorstel voor de samenwerking qua budget / uren.

Aan de slag

De samenwerking

We komen tot overeenkomst voor de samenwerking. Wij gaan aan de slag met de SEO. Wij beginnen met de keyword analyse en technische analyse. Vervolgens gaan we doorlopend aan de slag met de teksten (on-page) en linkbuilding (off-page).

Bijsturen en verbeteren

Doorlopend optimaliseren

We bespreken de resultaten per telefoon, mail of Skype. Wij geven jou inzicht in wat we gedaan hebben en wat het resultaat is. Zelf heb je altijd inzicht in de Analytics. Zo blijven we samen optimaal bijsturen. Ook als jullie bijvoorbeeld een nieuw product of dienst aanbieden.

Resultaten van onze klanten

Hoe wij ondernemers helpen groeien

Wat doen wij voor jouw business? Hieronder geven we je een idee van waarbij we je allemaal zullen helpen.

 • Het ontwikkelen van een op maat gesneden multi-channel digitale marketing strategie voor jouw bedrijf.
 • Ontwerp en ontwikkeling van de campagnes.
 • Plaatsen en beheren van de advertenties.
 • Bijhouden van prestaties en conversies.
 • Aanpassen en optimaliseren van advertenties.
 • Implementeren van campagne updates (op basis van industrie / tech veranderingen).

Ontmoet onze SEO-experts

Met VDO kies je voor

Vragen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.