Als u op zoek bent naar SEA Den Bosch, dan bent u bij ons aan het juiste adres. SEA is tegenwoordig een van de snelste manieren om online resultaten te krijgen. Het is een effectieve en kosten-efficiënte manier om nieuwe leads of bezoekers te krijgen die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. Want wist u dat Google elke dag meer dan 100 miljoen euro verdiend aan hun succesvolle AdWords? Dat is hoe krachtig SEA kan zijn.

Zoekt u een SEA specialist in Den Bosch?

Van Dongen Online heeft jarenlange ervaring met het opzetten van succesvolle advertentiecampagnes voor allerlei verschillende websites. We zijn gevestigd in het Brabantse Uden (iets ten oosten van Den Bosch). En omdat het van groot belang is bij adverteren online dat we precies weten wat uw doel (en doelgroep) is die u wilt bereiken – houden we van een persoonlijke aanpak. Dat betekent dat u gerust een keer langs kunt komen om dat samen met ons te bespreken.

Wat houdt SEA precies in?

Goed, misschien weet u nog niet exact wat SEA inhoudt – vandaar dat we hier kort samenvatten wat precies onder de term SEA valt. Zonder marketingjargon. SEA staat voor Search Engine Advertising (zoekmachine adverteren). Een goed voorbeeld van een SEA is wanneer u iets Googelt – de bovenste 1 tot 3 resultaten zijn dan vaak advertenties (er staat Adv. Voor geschreven).

Het mooie aan SEA is dat u heel specifiek uw doelgroep kunt bereiken. Als u bijvoorbeeld een hoveniersbedrijf heeft in Den Bosch, dan kunt u de woorden ‘hovenier Den Bosch’ (en een aantal variaties zoals bijvoorbeeld ‘goede hovenier in den Bosch’) kiezen. Dan zal uw advertentie worden weergegeven als iemand daarop zoekt.

Wanneer iemand op de advertentie klikt, dan wordt hij doorgestuurd naar uw site (of een specifieke pagina) en betaalt u een vooraf ingesteld bedrag. U kunt zelf kiezen wat het maximale bedrag is dat u per klik wilt betalen. In realiteit zijn die kosten per klik wat lager dan dat u ingesteld heeft – dat is omdat de meeste zoekmachines werken met een veilingsysteem om te bepalen welke advertentie bovenaan komt te staan.

Wat kan SEA voor u betekenen?

Laten we kort samenvatten wat de grootste kracht is van SEA. Dat is dat u ontzettend gericht klanten of leads kunt werven. De schattingen variëren, maar over het algemeen klikt 30% van de mensen die zoekt op Google op ten minste een van de advertenties bovenaan.

En dat is logisch ook. Want door de juiste zoekwoorden te kiezen kunt u zo instellen dat uw pagina precies datgene is wat die persoon zoekt.

Echter zijn er wel wat valkuilen bij het gebruik van SEA. Om te beginnen moet u goed advertenties kunnen schrijven waar mensen op willen klikken. Dat vereist kennis van copywriting. Daarnaast moet u ook kunnen analyseren hoe de resultaten gaan. U wilt namelijk precies kunnen weten hoe vaak er geklikt wordt op uw advertenties én of deze klikken ook daadwerkelijk resulteren in de actie die u wilt (product aanschaffen, email inschrijven, enquête invullen etc.).

Vaak gaan bedrijven of particulieren hier de mist in. En een verkeerd opgezette (of gemanagede) SEA campagne kan heel veel geld kosten in plaats van opleveren.

Wij kunnen u helpen om al deze valkuilen te ontwijken – en juist een succesvolle campagne op te zetten.

Interesse? Neem contact op!

Heeft u interesse in SEA Den Bosch, dan kunt u contact met ons opnemen via siem@vandongen-online.nl. We kunnen uw hele advertentiecampagne voor u opzetten (en ook beheren als u dat wenst), zo kunnen we ervoor zorgen dat u gekwalificeerde bezoekers zult krijgen op uw site waarmee u de online resultaten behaald die u nodig heeft.