Doe de SEO quickscan Skip to main content

SEA Den Bosch

Als u op zoek bent naar SEA Den Bosch, dan bent u bij ons aan het juiste adres. SEA is tegenwoordig een van de snelste manieren om online resultaten te krijgen. Het is een effectieve en kosten-efficiënte manier om nieuwe leads of bezoekers te krijgen die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. Want wist u dat Google elke dag meer dan 100 miljoen euro verdiend aan hun succesvolle AdWords? Dat is hoe krachtig SEA kan zijn.

Waarom SEA Den Bosch bij VDO?

 • Direct bovenaan in Google of Bing.
 • Controle over de kosten.
 • Een klantwaardering van 9,2/10.
Doe de gratis quickscan
Ik wil #1 posities

Google Search

Mensen zoeken op een keyword, wij zorgen ervoor dat jouw website met een link in de bovenste vier resultaten komt.

Google Shopping

Zodra iemand een product opzoekt in Google, zorgen wij ervoor dat jouw product bovenaan in Google komt.

Facebook Advertenties

Gerichte Facebook Advertenties helpen jouw bedrijf meer gerichte leads en bezoekers binnenhalen.

 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Inzicht in de mogelijkheden per mail of telefoon
 • Direct een vrijblijvende afspraak maken is mogelijk

Waar kunnen onze experts je mee helpen?(Vereist)
Naam(Vereist)
Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

10+ jaar ervaring

Wij hebben 10+ jaar ervaring met SEO en hebben al tientallen ondernemers (klein en groot) geholpen met de vindbaarheid van hun website. Zo hielpen we webwinkels met een omzet van meer dan 1 miljoen euro in omzet deze te verdubbelen. Maar ook lokale restaurants om hun aantal reserveringen te verdubbelen.

Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Google Reviews
Wat klanten
over ons zeggen
Van Dongen Online
4.5
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Zoekt u een SEA specialist in Den Bosch?

Van Dongen Online heeft jarenlange ervaring met het opzetten van succesvolle advertentiecampagnes voor allerlei verschillende websites. We zijn gevestigd in het Brabantse Uden (iets ten oosten van Den Bosch). En omdat het van groot belang is bij adverteren online dat we precies weten wat uw doel (en doelgroep) is die u wilt bereiken – houden we van een persoonlijke aanpak. Dat betekent dat u gerust een keer langs kunt komen om dat samen met ons te bespreken.

Wat houdt SEA precies in?

Goed, misschien weet u nog niet exact wat SEA inhoudt – vandaar dat we hier kort samenvatten wat precies onder de term SEA valt. Zonder marketingjargon. SEA staat voor Search Engine Advertising (zoekmachine adverteren). Een goed voorbeeld van een SEA is wanneer u iets Googelt – de bovenste 1 tot 3 resultaten zijn dan vaak advertenties (er staat Adv. Voor geschreven).

Het mooie aan SEA is dat u heel specifiek uw doelgroep kunt bereiken. Als u bijvoorbeeld een hoveniersbedrijf heeft in Den Bosch, dan kunt u de woorden ‘hovenier Den Bosch’ (en een aantal variaties zoals bijvoorbeeld ‘goede hovenier in den Bosch’) kiezen. Dan zal uw advertentie worden weergegeven als iemand daarop zoekt.

Wanneer iemand op de advertentie klikt, dan wordt hij doorgestuurd naar uw site (of een specifieke pagina) en betaalt u een vooraf ingesteld bedrag. U kunt zelf kiezen wat het maximale bedrag is dat u per klik wilt betalen. In realiteit zijn die kosten per klik wat lager dan dat u ingesteld heeft – dat is omdat de meeste zoekmachines werken met een veilingsysteem om te bepalen welke advertentie bovenaan komt te staan.

Wat kan SEA voor u betekenen?

Laten we kort samenvatten wat de grootste kracht is van SEA. Dat is dat u ontzettend gericht klanten of leads kunt werven. De schattingen variëren, maar over het algemeen klikt 30% van de mensen die zoekt op Google op ten minste een van de advertenties bovenaan.

En dat is logisch ook. Want door de juiste zoekwoorden te kiezen kunt u zo instellen dat uw pagina precies datgene is wat die persoon zoekt.

Echter zijn er wel wat valkuilen bij het gebruik van SEA. Om te beginnen moet u goed advertenties kunnen schrijven waar mensen op willen klikken. Dat vereist kennis van copywriting. Daarnaast moet u ook kunnen analyseren hoe de resultaten gaan. U wilt namelijk precies kunnen weten hoe vaak er geklikt wordt op uw advertenties én of deze klikken ook daadwerkelijk resulteren in de actie die u wilt (product aanschaffen, email inschrijven, enquête invullen etc.).

Vaak gaan bedrijven of particulieren hier de mist in. En een verkeerd opgezette (of gemanagede) SEA campagne kan heel veel geld kosten in plaats van opleveren.

Wij kunnen u helpen om al deze valkuilen te ontwijken – en juist een succesvolle campagne op te zetten.

Interesse? Neem contact op!

Heeft u interesse in SEA Den Bosch, dan kunt u contact met ons opnemen. We kunnen uw hele advertentiecampagne voor u opzetten (en ook beheren als u dat wenst), zo kunnen we ervoor zorgen dat u gekwalificeerde bezoekers zult krijgen op uw site waarmee u de online resultaten behaald die u nodig heeft.

DE ONE STOP SHOP VOOR ONLINE SUCCES

Waarom ondernemers voor VDO kiezen

We doen niet alleen wat je van ons vraagt, maar we zetten die extra stap. Wij denken strategisch met je mee en zorgen er voor dat jouw website en online marketing een succes worden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

 • Jong & enthousiast team
 • Vaste prijzen - je weet altijd waar je aan toe bent
 • Van jouw website een succes maken, dat is ons doel
 • Geen ingewikkelde contracten
 • Website bouw, hosting en online marketing onder één dak
 • Je kunt ons 6 dagen per week bellen bij vragen
Contact opnemen

Onze werkwijze

Deze stappen nemen wij om jouw succes te ontwikkelen.
Gerichte SEO met écht resultaat en échte groei. Dat is SEO van Van Dongen Online.

Vooraf

Het eerste gesprek

Voor onze afspraak ontvangen we graag inzichten in jullie keywords en concurrenten. Aan de hand hiervan geven wij jou inzicht in de zoekvolumes, de sterkte van de concurrentie en wat we voor jouw website zouden moeten doen.

Begin van de samenwerking

Afspraak en overeenkomst

Tijdens de afspraak nemen wij je mee in de positieve en negatieve punten binnen jouw website. Zo krijg je optimaal inzicht. We doen je vervolgens een voorstel voor de samenwerking qua budget / uren.

Aan de slag

De samenwerking

We komen tot overeenkomst voor de samenwerking. Wij gaan aan de slag met de SEO. Wij beginnen met de keyword analyse en technische analyse. Vervolgens gaan we doorlopend aan de slag met de teksten (on-page) en linkbuilding (off-page).

Bijsturen en verbeteren

Doorlopend optimaliseren

We bespreken de resultaten per telefoon, mail of Skype. Wij geven jou inzicht in wat we gedaan hebben en wat het resultaat is. Zelf heb je altijd inzicht in de Analytics. Zo blijven we samen optimaal bijsturen. Ook als jullie bijvoorbeeld een nieuw product of dienst aanbieden.

Resultaten van onze klanten

Hoe wij ondernemers helpen groeien

Wat doen wij voor jouw business? Hieronder geven we je een idee van waarbij we je allemaal zullen helpen.

 • Het ontwikkelen van een op maat gesneden multi-channel digitale marketing strategie voor jouw bedrijf.
 • Ontwerp en ontwikkeling van de campagnes.
 • Plaatsen en beheren van de advertenties.
 • Bijhouden van prestaties en conversies.
 • Aanpassen en optimaliseren van advertenties.
 • Implementeren van campagne updates (op basis van industrie / tech veranderingen).

Ontmoet onze SEO-experts

Met VDO kies je voor

Vragen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.