Reviews

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant een goed beeld krijgt van ons en onze service. Een belangrijk aspect daarvan zijn reviews van andere klanten over ons. Op deze pagina verzamelen wij alle reviews die wij ontvangen op verschillende platformen. Zo heb je op één pagina een compleet overzicht van alle reviews.

Al onze reviews op deze pagina zijn afkomstig van onze Facebook pagina en van onze Google Bedrijfspagina. Wil je ook een review schrijven? Dat kan via de Facebook pagina of de Google Bedrijfspagina.

We krijgen gemiddeld een 9,7/10 op basis van 6 reviews!

Werk al lange tijd samen met VDO. Ze hebben veel kennis in huis en altijd up to date van de laatste ontwikkelingen. Hele fijne samenwerking. Ben je op zoek naar iemand die jouw bedrijf naar het next-level brengt dan bij je bij deze partij aan het juiste adres.

Super service en mensen met échte kennis.

Mijn vindbaarheid in Google moest omhoog. Van Dongen kon mij hier goed in helpen en gaf duidelijke uitleg hoe ik het zelf kon aanpakken. Zo leerde ze mij online op eigen benen te staan!

Als eigenaar van Van Dongen Online, vertel ik je graag wat over ons bedrijf. Wij zijn een jong bedrijf, gespecialiseerd in WordPress. We maken websites, webwinkels en helpen je om hoger in Google te komen (SEO).

Mocht je vragen hebben over ons bedrijf, onze diensten of hulp nodig hebben, kom binnen op ons kantoor in Uden, bel of mail ons! Want we helpen je graag.

Luuk en Siem zijn twee professionele, geïnteresseerde, creatieve, jonge ondernemers. Hebben beide een frisse, nieuwe kijk op dingen waarmee ze vernieuwend de markt kunnen betreden. Beide erg betrouwbaar en meedenkend. Staan open voor ideeën en zullen dit, met hun eigen ideeën, mengen tot een mooi resultaat!

Goed geholpen met mijn website. Werkt fijn en als ik vragen heb kan ik altijd bij ze terecht.