Eigenrisicodrager.info is een nieuwe website van Insucare Eindhoven, via deze website willen zij iedereen informeren over de veranderde wetgeving. Op de website is veel informatie te vinden over eigenrisico dragen. Zij hebben er voor gekozen om deze website als aparte website te positioneren, om de aandacht zo goed mogelijk op dit onderwerp te kunnen richten.  > Naar de website van Eigenrisicodrager.info >

Wij hebben hen van SEO-advies voorzien. We hebben de website voor live-zetting doorgenomen en een korte analyse gedaan. In deze analyse keken we voornamelijk naar technische zaken en on-page elementen. Dit komt neer op o.a.: zit de structuur goed in elkaar, ontbreken er belangrijke zaken, zijn de teksten duidelijk en goed ingezet voor het zoekwoord.

Nadat zij de analyse zelf door hadden genomen hebben wij hen nog voorzien van aanvullende informatie. We hebben gebeld en zo de analyse doorgenomen, maar via de telefoon is het makkelijker om nog wat aanvullende zaken uit te leggen. Na het gesprek konden zij de aanpassingen doorvoeren en hebben we samen de website aangemeld voor indexatie bij Google.

Advies, uitvoerend, interesse?

Heb je interesse in SEO advies of uitvoerende SEO in regio Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen adviseren, meedenken in strategie, en uitvoerend te werk gaan. We schrijven teksten, verbeteren een website op technisch vlak en bouwen een goed linkprofiel op waarmee je de concurrentie verslaat. We vertellen je er graag meer over.