Een overzicht van al onze #diensten

Wat wij voor jou kunnen betekenen

1. Websites

Wij maken websites. In alle soorten en maten. Geen opdracht te groot, maar ook zeker geen opdracht te klein. We werken altijd met een CMS zodat je zelf je site kan beheren en up to date kan houden.

Meer over websites

2. Webwinkels

Online verkopen in een eigen webwinkel? Daar hebben wij ervaring mee! Niet alleen met webwinkels maken, maar ook met runnen. Dankzij deze ervaring kunnen wij jou goed adviseren bij het opzetten van je eigen winkel.

Meer over webwinkels

3. SEO

Beter gevonden worden en meer bezoekers naar jouw site? Geen probleem, regelen wij. Doormiddel van linkbuilding, content marketing, on-page SEO en off-page SEO zullen meer personen jouw website vinden.

Meer over SEO

4, 5, 6, 7, 8, 9...

Wat doen we naast websites, webwinkels en SEO? Nou, eigenlijk alles... Of ja dat doen wij niet, maar daarvoor hebben we Kwaaijongens, Kwaaijmeisjes en Misfits! Samen met hen kunnen we letterlijk alles voor je verzorgen!

Wat nog meer?

1. Websites

Waarom moet ik een website?

Als ondernemer moet je een website hebben. Moet? Ja, moet. Je klanten en relaties verwachten tegenwoordig van je dat je online vindbaar bent. Slechts een vermelding in de gouden gids is verleden tijd. En websites maken, laat dat maar over aan Van Dongen Online. Wij maken ze: groot, klein, voor het MKB, voor het grootbedrijf, lokaal gericht en bestemd voor een landelijk publiek.

Maar hoe werken jullie dan?

Wij werken met WordPress, een gebruiksvriendelijk CMS dat wordt gebruikt door miljoenen bedrijven over de hele wereld. WordPress biedt eindeloze mogelijkheden, maar is toch zo eenvoudig in gebruik dat het beheren van een website leuk blijft. Bovendien is WordPress altijd SEO-ready en wordt je dus makkelijk gevonden in google.

Responsive

Wij maken onze websites responsive. Daardoor zien ze er altijd goed uit. Op de computer, laptop, tablet of telefoon.

Wordpress

Wij bouwen onze websites in Wordpress, met die software kan je heel eenvoudig je site zelf beheren. 

Webmaster Bootcamp

Wij leren jou hoe je omgaat met Wordpress en hoe je jouw site up to date houdt!

2. Webwinkels

Waarom moet ik bij jullie zijn?

Je bent ondernemer met een winkel en website, maar nu wil je graag ook online gaan verkopen. Of je hebt een ontzettend goed idee voor een nieuwe webwinkel, en wilt dit idee graag laten realiseren. Gaaf, wij helpen je graag! We weten erg veel van webwinkels af, we hebben er immers zelf ook meerdere. Dus een webwinkel maken, laat dat maar aan ons over.

Waar moet ik aan denken bij een webwinkel?

Wanneer je denkt aan het opzetten van een webwinkel zal je al snel denken aan de kosten die dit met zich mee zal brengen. We moeten eerlijk zeggen, een webwinkel is ook niet goedkoop. Er zijn meer aspecten om rekening mee te houden dan bij een website. We spreken de mogelijkheden graag met je door, om zo tot een passende oplossing te komen.

Eigen ervaring

Wij hebben zelf meerdere webwinkels, we kennen dus het klappen van de zweep.

Beheer je catalogus

Wij zorgen ervoor dat je zelf je producten kan beheren. Geef korting, pas prijzen aan en wijzig opties. Heel eenvoudig.

Verzenden & Betalen

Dankzij onze ervaring kunnen we ook strategisch advies geven. Hoe kun je het beste verzenden? Hoe rekenen klanten af? Wij denken mee.

3. SEO

Wat is dat, SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, zoekmachine optimalisatie. Het is een erg breed begrip voor het beter laten scoren van websites in de resultaten van Google (en andere zoekmachines, maar die tellen niet echt meer mee). Als je een website of webwinkel hebt, wil je logischerwijs goed gevonden worden. Want, meer bezoekers is (meestal) meer verdiensten. En als je meer bezoekers wilt, moet je beter gevonden worden. En om goed gevonden te worden, moet je bij ons zijn.

Hoe word ik dan beter gevonden?

SEO valt onder te verdelen in drie pijlers: Techniek, On-page en Off-page. Binnen techniek bekijken we onder meer of de code goed en to-the-point is, of het laden van pagina's niet te lang duurt en of er een juiste verhouding is tussen code en content. On-page betreft alles wat je op een pagina zelf terug kunt vinden, zoals de teksten, afbeeldingen en 404-pagina's. Off-page zijn alle factoren die buiten de eigen website gebeuren, maar wel van invloed zijn op de Google ranking.

Technische SEO

We kijken naar hoe je site in elkaar zit. Hoe zijn de URL's opgebouwd en is je site ingericht op een manier die Google fijn vindt.

Content

We kijken naar de teksten op je website. Zijn deze duidelijk gestructureerd en bevatten ze de juiste informatie. Daarnaast schrijven we meer relevante content zodat Google graag bij je langs komt.

We kijken naar je linkprofiel. Welke sites linken naar jouw site en zijn deze sites kwalitatief in orde of zijn ze juist spammy. Daarnaast kunnen we meer kwalitatieve links voor jou leggen wat ten goede komt van je positie in Google.

4, 5, 6, 7, 8, 9... Misfits


Wij zijn trots dat we kunnen zeggen mede-oprichters te zijn van Misfits, het platform voor jonge ondernemers in de regio Uden. Bij Misfits zijn ondernemers aangesloten van alle disciplines, daardoor kunnen wij altijd het complete pakket aanbieden. Van website tot folders en online reclame campagnes en van huisstijl tot logo en fotografie.

Wat kunnen jullie dan via Misfits?

  

 

Portretfotografie, Bedrijfsreportages, Spandoeken, Huisstijl design, Illustraties, Logo design, Productfotografie, Visuele animaties, Webteksten, Brochureteksten, Advertorials, Redigeren, Auto belettering, Visitekaartjes, Geboortekaartjes, Tekeningen, Database systemen, Web applicaties, Native applicaties, Mobiele applicaties, SEA, Social Media, Domeinregistratie, Hosting, Meubelontwerp, Workshops, Trendwatching, Journalistieke artikelen, Journalistieke onderzoeken, Videoclips, Muziek recording, Muziekproductie, Landschapsarchitectuur, Kleding design, Kleding laten maken, Tassen laten maken, Sierraden laten maken

en nog 1001 dingen meer...